All Modul B.V.
Stand: 08.B080
Het is onze missie de opslag en distributie logistiek van onze klanten, die zich met name in de gezondheidszorg gerelateerde marktsegmenten bevinden, beheersbaar te maken en te optimaliseren. Het is onze ambitie daarin de beste specialist binnen de Benelux te worden. Wetende wat de randvoorwaarden zijn voor de specifieke opslag- en distributielogistiek van onze huidige en toekomstige klanten, hebben wij een productportfolio samengesteld rond de Europese modulaire ISO standaard maatvoering (600 x 400 mm). Een multifunctioneel opslag- en transportsysteem en bijhorend software pakket maken daar deel van uit. Gecombineerd met onze kennis en jarenlange ervaring gaan wij de logistieke keten van onze klanten efficiënt vorm geven. Dit zal nu en in de toekomst besparingen en efficiëntie in de logistieke ketens opleveren.

Contact

Damzigt 13
3454 PS
De Meern Nederland
+31 30 2040260
TwitterLinkedIn

Producten en diensten

All Modul koppelbare COW

Voordelen en eigenschappen koppelbare COW: Traploos in hoogte te verstellen om zowel staand, zittend als gecombineerd met een modulaire wagen te werken. Uittrekbare toetsenbordhouder met ruimte voor toetsenbord en muis. Compacte afmetingen. Eenvoudig te koppelen aan een modulaire wagen. Verkrijgbaar met VESA houder voor installeren van mini PC’s, thin clients of All in One PC’s. Diverse accu- en ladercombinaties zijn optioneel beschikbaar voor autonome werking tegen lage kosten. Ergonomisch en hygiënisch ontwerp met RVS en geëpoxeerde ­metalen onderdelen. Diverse accessoires mogelijk: DIN-rail, naalden­bekerhouder, zeepdispenser, afvalbak, scannerhouder, handschoenhouders, etc.

Modulaire medicatiewagen

Voordelen en eigenschappen medische ladewagen met IT: Diverse vergrendelingsmogelijkheden: sleutel, elektrisch met pincode, RFID kaartlezer (alle kaarten mogelijk). Verkrijgbaar met VESA- of laptop houder voor installeren van mini PC’s, thin clients of All in One PC’s. Diverse accu varianten beschikbaar voor langdurige autonome werking tegen lage kosten. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes en flexibel in te delen met standaard 600 x 400 mm modulaire bakken en manden in diverse hoogtes met bijpassende separaties en met medicijncassettes. Ook leverbaar in andere kleuren. Standaard wagens vanuit voorraad leverbaar. Diverse accessoires mogelijk: DIN Rails, naalden­bekerhouder, zeepdispenser, afvalbak, scanner­houder, handschoenhouders, etc. Hygiënisch ontwerp, met gladde oppervlaktes, ­afgeronde hoeken, uitneembare bakken en manden met minimale opname van verontreiniging. Geoptimaliseerd t.b.v. JCI en NIAZ accreditatie­normen.

Medische apparaten en IT wagen

Voordelen en eigenschappen universele medische apparaten en IT wagens: Universele wagens voor gebruik in medische ­omgevingen. Hoogwaardige, stabiele, robuuste oplossing voor mobiel gebruik van medische apparatuur en ­medische beeldschermen. Eenvoudig diverse draagsystemen monteren voor verschillende soorten apparatuur. Flexibel samen te stellen in overleg met de ­gebruiker. Mogelijkheid tot plaatsen van scheidingstransformatoren, uninterruptible power systems, kabels en contactdozen voor medische toepassingen.

DT Research medische panel PC

Voordelen en eigenschappen DT Research medische panel PC: Tot 3 accucellen met een autonomie van >10 uur. Intel Celeron, i3 of i7 processor. 19”, 22” of 24”. Optioneel capacitive touchscreen. Antimicrobiële omhuizing. Wifi en Bluetooth connectie. EN60601-1 gecertificeerd. VESA. Software voor remote monitoring, controle en upgrades. Ventilatorloos. Opladen van accucellen zowel in de PC als op een externe lader. Diverse opties zoals een camera en RFID reader.

Rein Medical Operion 3 concept

All Modul is exclusief distributeur van het gerenommeerde Rein Medical, Duitse producent van onder meer medische AIO PC’s en schermen.   Voordelen en eigenschappen Rein Medical Operion 3 concept: Het Operion concept biedt professionele ­oplossingen voor elk type OK wand met display afmetingen van 19” en 75”, als monitor of met geïntegreerde PC-systemen met de meest actuele Intel-technologiën. ALS (Automatic Luminance Stabilization) voor alle Operion producten van 32” en groter. Alle Operion monitoren hebben een Dicom preset en een kalibreer interface. PIP (Picture in Picture) display. Elke Operion biedt de mogelijkheid om beelden van 2 signaalbronnen gelijktijdig weer te geven. Full HD Quadview beschikbaar voor 55” en 75”. KVM oplossingen tot een lengte van 100 meter voor computers die niet in de Operion geïntegreerd zijn. De Operion Commandbar biedt comfortabele bediening en hygiënisch reiniging. Remote control over de RS232 of GPIO interface. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met een voetschakelaar tussen de verschillende signaalbronnen te wisselen. Hygiënische toetsenbordhouder. De Operion oplossingen zorgen niet alleen voor meer ruimte en hygiëne in de OK. Ook biedt Operion de koppelingen die noodzakelijk zijn om het systeem speciaal op de wensen van het ziekenhuis aan te passen.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners