Innovatie en gastvrijheid centraal tijdens Zorgtotaal

Kennismaken met de allernieuwste producten en diensten is al jarenlang een van de belangrijkste reden voor een bezoek aan Zorgtotaal.

Daarom zet Zorgtotaal dit jaar twee thema´s in de spotlights, vanuit het complete aanbod van exposanten: innovatie en gastvrijheid. Met respectievelijk de zelf te ondernemen innovatieroute en de Welkom in de zorg route.

Innovatieroute

Bekijk hier de deelnemers van de innovatieroute 

Van nieuwe voedingsconcepten, tot het nieuwste rolstoelmodel, de nieuwste kleding en bijvoorbeeld hygiënische innovaties; je komt het allemaal tegen op Zorgtotaal als je langs de stands van exposanten loopt. Zij komen speciaal naar Zorgtotaal om ervoor te zorgen dat u weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ins and outs.

Omdat er heel veel nieuws te vinden is op Zorgtotaal hebben we de innovatieroute opgezet. De zelf te initiëren wandeling laat u zien welke nieuwste ontwikkelingen je echt niet mag missen. In een relatief korte tijd bent u weer helemaal bijgepraat en bent u wederom op de hoogte.

Welkom in de zorg route

Gastvrijheid is niet meer weg te denken uit de zorg. Kwaliteit van zorg blijft essentieel, maar voor de moderne cliënt is gastvrijheid minstens zo belangrijk. Dat gaat verder dan een warm welkom en lekker eten. Ook keuzevrijheid en beleving zijn uitgelezen kansen om onderscheidende zorg te verlenen.

Bekijk hier de deelnemers van de Welkom in de Zorg route 

De welkom in de zorg route zet de producten, diensten en exposanten in de spotlight die bijdragen aan gastvrijheid, keuzevrijheid of beleving in de zorg. Aan de zelf te initiëren route is het Welkom in de zorgplein gekoppeld in hal 9.