Facilitair Management Gezondheidszorg

Ontdekkingsreis naar de Toekomst!

Op 13 maart organiseert FMG een interactieve middag op en tijdens de Zorgtotaal beurs in Utrecht. FMG heeft een mooi gevarieerd programma georganiseerd voor de Facilitaire managers, leidinggevende en hun (facilitaire) toeleveranciers!


Het interactieve programma, dat om 13.00 uur start, laat de toekomst in de zorg zien door de ogen van verschillende instellingen die hun projecten presenteren. Daarnaast kunnen de aanwezigen met elkaar in gesprek en wordt een aantal thema’s uitgelicht.


Een korte toelichting op het programma dat bestaat uit 4 thema’s en waaraan iedereen groepsgewijs deelneemt.fmg-120100-edg.png


Thema 1: Ontmoeting met het Onderwijs!
Het onderwijs vormt een belangrijke basis voor onze nieuwe en bestaande medewerkers. Samen met verschillende docenten uit het praktijkonderwijs en VMBO Zorg en Welzijn, MBO en HBO Facilitaire Dienstverlening wordt gekeken naar o.a. de veranderende markt. Onderwijs en werkvloer hebben elkaar nodig om theorie en praktijk goed op elkaar af te stemmen. In kleine groepjes wordt over verschillende thema’s met elkaar gesproken. Waar liggen in de praktijk de kansen voor facilitair medewerkers, en hoe kijkt het onderwijs naar het vak? Met deze afstemming wil FMG het onderwijs voeden met informatie uit de praktijk en meer verbinding houden met het onderwijs op alle niveaus.


Thema 2: Veiligheid als rode draad!
Hiervoor zijn er twee plenaire presentaties waarbij veiligheid binnen zorg organisaties (zowel van de mens, het gebouw, de organisatie en processen) centraal staan.


Thema 3: Ronde tafel gesprekken en Pim Pam Pet.
Aan de hand van een aantal stellingen en vragen of thema wordt een ronde tafel gesprek gevoerd. Heb je een prangende vraag of een uitdagende stelling of een thema (van A tot Z) dat je in wilt inbrengen? Dat kan! Lever het aan voor 1 maart a.s. bij Lia Steeman Info@deoudeaptheek.com. Je kan je ook aanmelden als Gespreksleider voor een van de tafels.


Thema 4: Ontdekkingsreis naar innovaties van onze collega’s in de zorg.
Dat er heel veel innovaties zijn in de zorg wordt zichtbaar in een aantal korte lezingen. Thema’s die gepresenteerd worden zijn o.a.:
• Samenwerking binnen contractmanagement binnen de Zorg
• Zorg Brandveilig en BrandWijzer
• Zijn Zorgorganisaties wel in Controlontdekkingsreis-naar-de-toekomst-klein.jpg
• Krapte op de arbeidsmarkt
• Veiligheid in de Zorg
• Agressie en Domotica
• As a service, is het een product of is het een dienst?
• Innovatie Platform


Maar ook :
• Veiligheidsfilm voor iedere bezoeker
• Een folder waarin de medewerkers Facilitaire dienst worden voorgesteld
• Nieuw kwaliteit meetsysteem voor de schoonmaak
• Opleiden van medewerkers in een nieuw jasje

Zit jouw innovatie er niet bij? En wil je als zorg organisatie ook een podium?
Neem contact op met Lia Steeman op Info@deoudeaptheek.com.


Om 10.00 uur ben je van harte welkom op de beurs om alle stands te bezoeken. Maar FMG ontvangt je ook al graag bij de FMGezondheidszorg corner voor een kop koffie. Speciaal voor jullie biedt FMG rondleidingen over de beursvloer langs haar bedrijfsleden.


Het thema programma start om 13.00 uur in theater 16.
Om half vijf is iedereen welkom op de “beursvloer” borrel!
Deelname is gratis. Ook je collega is van harte welkom.

Meld je hier aan voor het thema programma van FMG

Mediapartners