Activiteiten

Prikkel uw talent en bezoek Zorgtotaal

Het verzorghuis van de toekomst, innovaties op uw vakgebied maar ook ontwikkelingen van nu die direct invloed hebben op uw werk.
U vindt het allemaal op Zorgtotaal 2019. Hét platform voor professionals werkzaam in de zorg. Dit jaar ontmoet u ruim 22.000 zorgprofessionals, 200 exposanten en bieden we u 200 sessies vol met inspiratie en ontwikkelingen binnen de zorg.

Zorg voor uzelf en bezoek Zorgtotaal. U bent in één dag op de hoogte van de beste producten, innovaties, lezingen en diensten binnen de zorg. Wat kunt u dit jaar allemaal verwachten?

Zorg & ICT

ICT is niet meer weg te denken in de zorg. Connected & digital health, data driven, sociale innovatie, veiligheid & privacy en bedrijfvoering en IT zijn daarom dit jaar dé thema’s van Zorg & ICT. Deze beurs is tegelijkertijd met Zorgtotaal.

Ga naar de website van Zorg & ICT

zorg-en-ict-logo.jpg

zorg-en-ict-2.jpg

Foodcourt

Goed eten wordt steeds belangrijker binnen de zorg. Want inmiddels is wel bewezen dat gezonde voeding bijdraagt aan het herstel en welzijn van uw patiënten en cliënten. Tijdens Zorgtotaal laten zorginstellingen en leveranciers u deze ontwikkelingen met al uw zintuigen ervaren. Bezoek ons Foodcourt in Hal 7 en laat u verrassen met mooie ontwikkelingen.
Binnen de zorg zijn er veel verschillende ontwikkelingen en innovaties op het gebied van voeding. Van zoutarm tot eiwitrijk en van regioproducten tot ‘smart’ samengestelde diëten. Hoe kunnen deze producten beter getoond worden dan in een ware Food Court? Tijdens Zorgtotaal tonen leveranciers en zorginstellingen hun innovaties op het gebied van levensmiddelen en kunt u alle ontwikkelingen ervaren met al hun zintuigen want ook het proeven van deze levensmiddelen hoort natuurlijk bij een Food Court. U vindt er onder andere de Alliantie Voeding in de Zorg, Foodsquad, Carezzo, Diverzio en Oma’s Soep.

Het Praktijk Lokaal

Op Zorgtotaal is het Praktijk Lokaal van NU’91 aanwezig. Verpleegkundigen en verzorgende met vragen op het gebied van arbeidsvoorwaarden of beroepsinhoud kunnen hier het gesprek aangaan met medewerkers van NU’91. Ook vindt u er inspiratie op het gebied van toekomstgerichte zorg door middel van dominica, belevingstafels en robotverpleging.
U vindt het Praktijk Lokaal in Hal 9.

praktijklokaal-002.png

Verpleegkundige Theater

Speciaal programma gericht op verpleging & verzorging wat volledig verzorgd is door verpleegkundigecongressen.nl.
Het Verpleegkundige Theater bevindt zich in Hal 9.

Kruip in de huid van uw patiënt op het Beleefplein

Hoe ervaart uw patiënt of cliënt nieuwe ontwikkelingen? Op het Beleefplein bent u even de patiënt en ervaart u zelf de toepassing van nieuwe producten. Van massagestoel tot interactieve fietsroutes tot het proeven van innamegel. Knuffel robots en avatars tegen eenzaamheid, u ervaart het allemaal zelf op het Beleefplein in Hal 8.

Hoofdmediapartner
Mediapartners