Wat kon je zien & beleven?

Op Zorgtotaal 2022 zag je de laatste ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan de transformatie naar een duurzame en toekomstbestendige zorg.

VR Straat
Hal 2

De inzet van Virtual en Augmented Reality binnen de zorg groeit enorm. In de VR Straat vind je de meest toonaangevende XR-oplossingen voor pijnmanagement, ontspanning, educatie en revalidatie. Kom langs de VR Straat en ervaar het zelf! Je treft er de volgende ondernemers: Sensiks, Sint Maartenskliniek-VR4REHAB, Simulation Crew, Reducept, InMotion VR, Psylaris, CUREosity en VR MedicalSIM.

.

Dutch Health Hub Academy
Hal 3 – Theater 9

In het Dutch Health Hub Academy theater kun je doorlopend boeiende sessies door onafhankelijke sprekers bijwonen. Op het programma staan onderwerpen als duurzaam voedingsbeleid, waarde gedreven zorg en het scheiden van afval.

Programma Theater 9

Case Study Theater
Hal 3 – Theaters 8

Blijf bij de tijd en bezoek de halfuur durende sessies in de Casestudy Theaters. Hier delen aanwezige exposanten hun kennis en laten jou zien welke oplossingen, technologieën en ideeën zij hebben die bijdragen aan de transformatie van de zorg.

Bekijk programma Zorgtotaal

Dutch Health Hub Arena
Hal 2

In de Dutch Health Hub Arena presenteert de Dutch Health Hub een onafhankelijk programma met thema’s die actueel zijn en inspireren. Dagelijks wordt er om 10.00 uur gestart met een sprankelend openingsprogramma.

Aansluitend zijn er diverse specifieke sessies rond het centrale thema van de dag. Op 14 juni is dat duurzaamheid, op 15 juni digitale zorg en 16 juni staat de Arena in het teken van gezondheid.

Meer informatie

Dutch Health Hub Lab
Hal 2

In het Dutch Health Hub Lab laat je je inspireren door de nieuwste innovaties binnen de zorg. En dat gaat van digitale oplossingen om langer zelfstandig thuis te wonen tot medical devices om thuis te revalideren. Hier tref je ook de winnaars en genomineerden van bijvoorbeeld de Nationale Zorginnovatieprijs of de Health Impact Accelerator.
Het Dutch Health Hub Lab wordt mede mogelijk gemaakt door Health Holland.

Bekijk alle innovaties en stem

Healthy Food Park
Hal 4

Een ontmoetingsplek waar je netwerkt en informatie uitwisselt. Op het Healthy Food Park vind je vier aparte zones waar onder andere de thema’s duurzaamheid, vitaliteit en gastvrijheid centraal staan. En… je spot er de laatste innovaties! Het Healty Food Park is tevens startpunt van de inspiratietours georganiseerd door Intrakoop.

Het initiatief voor Healthy Food Park is mede tot stand gekomen in samenspraak met Zorgboodschap, Huuskes, Bidfood, Distrivers | Daily Fresh Food en Van Hoeckel.

Programma Healthy Food Park

Foodmarket
Hal 3

Binnen de zorg zijn veel verschillende ontwikkelingen en innovaties op het gebied van voeding. Van zoutarm tot eiwitrijk en van regioproducten tot ‘smart’ samengestelde diëten. De Foodmarket is een plein waar uiteenlopende voedingspartijen hun producten en diensten voor zorginstellingen presenteren. En uiteraard kun je hier als bezoeker ook letterlijk een voorproefje nemen!

Belevingsplein
Hal 3

Op het Belevingsplein kruip je als bezoeker in de huid van jouw patiënt/cliënt. Hier zie je verschillende leveranciers met uiteenlopende producten, die jouw patiënt/cliënt op een verrassende  activeren. Van aquaria, een ‘stok met licht en geluid’ tot fietsen en meer.

Dutch Health Hub Lab
Innovatie Award – Hal 2

In het Dutch Health Hub Lab werden bezoekers geïnspireerd door de nieuwste zorginnovaties. Maar liefst 20 startups demonstreerden hun slimme Ideeën die bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg. Je kon stemmen op jouw favoriete innovatie. Inmiddels is de winnaar van de Dutch Health Hub Innovatie Award bekend: de Qup-lifestyle-prothese van ProudBreast

Bekijk alle innovaties

Be­leef­straat
Hal 2

De Beleefstraat is er voor jou! Want jij kan door het inzetten van jouw kwaliteiten de zorg helpen. In de Beleefstraat beleef je innovatieve en vernieuwende experiences, staat de Vitaliteitsbakfiets en het Mobiele Zorglab. ROC Midden Nederland kijkt breed naar vitaliteit en ziet dat verschillende beroepen hier hun bijdragen aan leveren.
In de Beleefstraat ervaar je, beleef je, leer je over de meerwaarde van eigen regie en wat het is om veerkrachtig om te gaan met tegenslagen. Help je ons mee met jouw idee over hoe de zorg van de toekomst eruit moet komen te zien? Dan laten wij zien waar we nu al mee bezig zijn!

Mede mogelijk door: ROC Midden Nederland

Case Study Theater Healty Food
Hal 4 – Theater 10

In het verlengde van het Healthy Food Park staat theater 13 helemaal in het teken van duurzaamheid, vitaliteit, gastvrijheid en het ‘nieuwe werken’ in de zorg. Kom je ook luisteren naar de sessies en best practises, die afwisselend verzorgd worden door Zorgboodschap, Huuskes, Bidfood, Distrivers | Daily Fresh Food, Witvoet en Van Hoeckel?

Programma Theater 10

Inspiratietour Vitaliteit & Inspiratietour Duurzaamheid

Intrakoop verbindt bezoekers van Zorgtotaal graag tijdens twee verschillende inspiratietours met de mooiste innovatieve concepten in de zorg. Aan de hand van de thema’s Duurzaamheid en Vitaliteit nemen de Intrakoop experts ‘eten & drinken’ bezoekers in 30 minuten mee langs de voedingsleveranciers op de beursvloer van Zorgtotaal. Startpunt van de tours is het Healthy Food Park.

Meer informatie

Kennis & Adviesstraat
Hal 4

Kun je wel wat extra informatie en advies gebruiken? Bezoek dan de Kennis & Adviesstraat en kom in contact met opleidingsinstituten, consultants, arbeidsbemiddelaars en andere bedrijven die hun diensten binnen de zorgsector aanbieden.

Mee­ting­point
Hal 2

Wil jij met een vakgenoot of een van je relaties afspreken op de beursvloer? Doe dat dan bij het Meetingpoint in hal 2. Een herkenbare spot met zitjes, waar je rustig de tijd kunt nemen om met elkaar het gesprek aan te gaan.

Stu­den­ten­pro­gram­ma
Hal 2 – Theater 7

Ben jij in de afrondende fase van je mbo, hbo of wo opleiding? Kom dan naar theater 9 in hal 2, waar dagelijks vanaf 13 uur een speciaal studentenprogramma plaatsvindt. Hier word je door interessante sprekers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de zorg en actuele thema’s als digitale zorg, duurzaamheid en (preventieve) gezondheid.

Tijd voor koffie…
Hal 2 en 3

Even rustig bijkomen met een kop koffie en je beursbezoek verder voorbereiden? Direct naast de hoofdingang, tussen hal 2 en 3, kun je terecht op het Gastvrijheid terras voor een hapje en drankje en in hal 3 bevindt zich het Zelfregie terras.