Contact

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur bereiken via de chat (zie rechtsonderin).

Of neem contact op met onze Visitor Service.

Neem contact op

Nieuw: vakbeurs Zorgtotaal wordt Zorg & food en Zorg & facility. Deze beide events vinden tegelijkertijd plaats op 9, 10 en 11 april 2024 in Jaarbeurs Utrecht, als partners van Dutch Health Week.

De beste manier om naar Zorg & food en Zorg & facility in Jaarbeurs te komen is met het OV. Wil je toch parkeren? Maak dan gebruik van P2, P4, P6 of de P&R terreinen in de omgeving.

Lees hier meer over de bereikbaarheid van Zorg & food en Zorg & facility in Jaarbeurs Utrecht.

Voor Zorg & food en Zorg & facility maken we gebruik van onze event app. Lees hier alles over het gebruik van de app en jouw privacy.

De Dutch Health Hub is het kennisplatform van Jaarbeurs waar professionals en organisaties uit zorg en life sciences elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen, inspiratie en kennis opdoen, leren, samenwerken en zaken doen. De Dutch Health Hub zet zaken in beweging met als doel beter worden in je werk of als mens.

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Dutch Health Hub voor jouw wekelijkse portie inspiratie en diepgang.

Dutch Health Week is dé plek waar professionals en organisaties uit de zorg en life sciences elkaar jaarlijkse ontmoeten en kennis uitwisselen. Aan de totstandkoming werkt een breed scala aan partners mee, waaronder Zorg & food en Zorg & facility.

Dutch Health Hub organiseert ook in 2024 weer de jaarlijkse Dutch Health Week. Hét meest inspirerende health event waar professionals en organisaties uit de zorg en live sciences elkaar ontmoeten en kennis uitwisselen.

Aan de totstandkoming van Dutch Health Week werkt een breed scala aan partners mee, waaronder Zorg & food en Zorg & facility. De volgende editie van Dutch Health Week vindt plaats van 8 t/m 14 april 2024.

Wij geloven in een wereld waarin we zorgvuldig met elkaar en onze omgeving omgaan. En daarin nemen we onze verantwoordelijkheid. Zowel aangaande onze maatschappelijke doelen, richting onze mensen als voor de wereld waarin we leven. Klimaatverandering is één van de meest urgente problemen in de wereld van vandaag en we zijn vastbesloten om hierin onze bijdrage te leveren.

Lees alles over onze duurzame ambitie

Wil je na een bezoek aan Zorg & food en Zorg & facility in Utrecht blijven overnachten? Dat kan!
Boek vooraf makkelijk en snel een hotelovernachting bij onze hotelboekingspartner Moonhack. Profiteer van de hotelafspraken en -deals die zij hebben met hotels in de buurt van Jaarbeurs!

Klik hier en bekijk de mogelijkheden.