Dutch Health Week 2022

Dutch Health Week is het grootste en meest inspirerende evenement voor gezondheid en zorg. Hier groeit de beweging die de duurzame transformatie van de zorg faciliteert en versnelt. Dutch Health Week werd georganiseerd door Jaarbeurs, van 13 t/m 18 juni 2022 in Utrecht.

Dutch Health Hub is een initiatief van Jaarbeurs en brengt professionals en organisaties uit health en life sciences samen. Tijdens de Dutch Health Week presenteert de Dutch Health Hub een onafhankelijk, inhoudelijk programma over actuele thema’s.

Naast de Jaarbeurs titels Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support maakte een aantal partnerevents onderdeel uit van Dutch Health Week 2022.

Welke zorgevents van Jaarbeurs zijn onderdeel van Dutch Health Week?

Zorg & ICT

Hét startpunt voor digitale zorg. Bezoekers, exposanten en experts uit de zorgsector en life sciences komen bijeen om kennis en informatie over de laatste ICT-ontwikkelingen en innovaties in de zorg op te doen en te delen.

Hoe kunnen we met elkaar de digitale transformatie in de zorg borgen en versnellen? Laat je inspireren tijdens Zorg &ICT. De volgende editie vindt plaats van 13 t/m 15 juni 2022 in Jaarbeurs, Utrecht.

Website Zorg & ICT

Zorgtotaal

Als we de forse uitdagingen binnen de zorgsector het hoofd willen bieden, moeten we samen over de muren van de eigen organisatie heen kijken en de handen ineen slaan. Op Zorgtotaal zie je de laatste ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan de transformatie naar een duurzame, betaalbare en toekomstbestendige zorg.

De volgende Zorgtotaal wordt georganiseerd in juni 2024.

Homepage Zorgtotaal

Support

Support is Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals. Samen streven we naar een inclusieve samenleving, waarbij ‘Onbeperkte mogelijkheden’ centraal staan.

De volgende editie van Support is in juni 2024. We kijken uit naar je komst!

Website Support

Partnerevents Dutch Health Week

Dutch Health Week wordt groot, groter… Tijdens de eerste live editie van Dutch Health Week  konden bezoekers niet alleen de beurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support Beurs bezoeken, maar ook meer dan 15 losstaande partnerevents.

Dutch Health Hub

Het kennisplatform van Jaarbeurs dat professionals en organisaties uit health en life sciences samenbrengt. Kennisdeling en samenwerking worden gestimuleerd. Het ultieme doel? Betere, toegankelijke, betaalbare en duurzame zorg.

Dutch Health Hub biedt relevante content op het online platform en organiseert congressen, webinars, masterclasses, beurzen en andere evenementen.
Zo werken we samen aan betere gezondheid en zorg.

Tijdens Dutch Health Week 2022 presenteert Dutch Health Hub een onafhankelijk inhoudelijk programma met toonaangevende sprekers. Over thema’s die urgent en actueel zijn. Die tongen in beweging zetten en inspireren.

Meer informatie

Partnerevents Dutch Health Week