Praktische informatie Zorgtotaal

Kom ook naar het grootste event voor zorg en gezondheid

Zorgtotaal 2022 wordt van op 14, 15 en 16 juni 2022 georganiseerd in Jaarbeurs, als onderdeel van Dutch Health Week.

Op deze pagina vind je praktische informatie om er een geslaagde dag van te maken. Vergeet niet je vooraf te registreren en vraag ook je collega’s mee.

Registreer nu

Data en tijden Zorgtotaal 2022

14 t/m 16 juni 2022:
Dinsdag 14 juni
9:30 - 16.30
Woensdag 15 juni
9:30 - 16.30
Donderdag 16 juni
9:30 - 16.30

Registreren

Zorgtotaal vindt op 14, 15 en 16 juni 2022 plaats in Jaarbeurs, als onderdeel van Dutch Health Week. Mis niets en zorg dat je erbij bent, registreer je voor gratis toegang.
Met jouw toegangsbewijs kun je ook Zorg & ICT en Support beurs bezoeken.

Registreer nu

Bereikbaarheid en parkeren

Jaarbeurs vind je in Utrecht en is makkelijk bereikbaar per auto en/of openbaar vervoer.

Kijk op Jaarbeurs.nl

Online net­werk­plat­form

Lees alles over het online netwerkplatform van Zorgtotaal.

Lees verder

Privacy

Lees alles over privacy en het online platform dat gebruikt wordt voor het mogelijk maken van Zorgtotaal.

Lees verder

Contact

Heb je vragen, neem dan gerust contact op met onze Visitor Service.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze Visitor Service.

Op werkdagen is Visitor Service van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar op +31(0)30 295 59 11. Of neem contact op via onderstaande button.

Neem contact op

De eerstvolgende editie van Zorgtotaal vindt plaats van dinsdag 14 t/m donderdag 16 juni 2022 in Jaarbeurs, Utrecht, als onderdeel van de Dutch Health Week.

Om kennis te vergaren, te netwerken en innovaties te spotten nodigen we je uit naar Jaarbeurs te komen.
Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om Zorgtotaal digitaal te beleven. Voor aanvang én na afloop van het event kun je virtueel 1-op-1 netwerken met exposanten en vakgenoten via ons nieuwe online matchmaking platform!

Wij kijken er naar uit je dan te ontmoeten!

De Dutch Health Week is het grootste, meest inspirerende en impactvolle evenement voor gezondheid, zorg en life sciences van 13 t/m 18 juni 2022 in Jaarbeurs, Utrecht. De Jaarbeurs titels Zorg & ICTZorgtotaal en Support maken onderdeel uit van de Dutch Health Week.

Dutch Health Week is powered by de Dutch Health Hub.

De Dutch Health Hub is het kennisplatform van Jaarbeurs waar professionals en organisaties uit zorg en life sciences elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen, inspiratie en kennis opdoen, leren, samenwerken en zaken doen.

De Dutch Health Hub zet zaken in beweging met als doel beter worden in je werk, of als mens, De Hub doet dat online én live als medeorganisator van het grootste, meest inspirerende en impactvolle zorgevenement in Nederland: de Dutch Health Week van 13 t/m 18 juni 2022. Tijdens deze week vallen de beurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support samen.

Via de Hub houden we je het hele jaar op de hoogte met mooie berichten, events en de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg en life sciences. Meld je aan voor de nieuwsbrief voor jouw wekelijkse portie inspiratie en diepgang.

Jaarbeurs hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie. Wij hebben er heel veel zin in om je live te ontvangen!

Lees hier alles over de bereikbaarheid van Jaarbeurs en parkeren.