Het concept
Zorgtotaal staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg. De beurs is ingedeeld in overzichtelijke segmenten, zodat u als exposant relevante bezoekers aantrekt. Zorgtotaal vindt tegelijk plaats met het platform Zorg & ICT. Bezoekers van dit evenement krijgen automatisch ook toegang tot Zorgtotaal.

Waarom deelnemen?

Zorgtotaal is de grootste totaalbeurs voor professionals in de intra- en extramurale zorg. Op deze tweejaarlijkse vakbeurs tonen exposanten zoals u het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten. Een stevig inhoudelijk programma, demonstraties, entertainment en verrassende ontmoetingen doen de rest. Het resultaat is een beurs waar 97% van de bezoekers zich thuis voelt.

Waarom deelnemen?

  • U wilt in korte tijd relevante nieuwe zorgprofessionals ontmoeten
  • U wilt uw bestaande relaties onderhouden en verdiepen
  • U bent innovatief en zoekt maximale exposure in de zorgmarkt
  • U wilt uw naam onlosmakelijk verbinden aan de zorgsector
  • U ziet kansen in samenwerking met branchegenoten
  • U wilt uw kennis graag delen met professionals uit de branche

Extra opvallen?
Jaarbeurs biedt u een scala aan gratis en betaalde promotiemogelijkheden. U kiest. Van free publicity tot online advertenties en reclame rond het Jaarbeurscomplex. Geïnteresseerd in scherpe prijzen en advies op maat? Bekijk de promotiemogelijkheden deelnamebutton-zorgtotaal.png
Mediapartners