Het concept
Zorgtotaal staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg. De beurs is ingedeeld in overzichtelijke segmenten, zodat u als exposant relevante bezoekers aantrekt. Zorgtotaal vindt tegelijk plaats met het platform Zorg & ICT. Bezoekers van dit evenement krijgen automatisch ook toegang tot Zorgtotaal.

Waarom deelnemen?

Zorgtotaal is de grootste totaalbeurs voor professionals in de intra- en extramurale zorg. Op deze tweejaarlijkse vakbeurs tonen exposanten zoals u het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten. Een stevig inhoudelijk programma, demonstraties, entertainment en verrassende ontmoetingen doen de rest. 

Waarom deelnemen?

  • U wilt in korte tijd relevante nieuwe zorgprofessionals ontmoeten
  • U wilt uw bestaande relaties onderhouden en verdiepen
  • U bent innovatief en zoekt maximale exposure in de zorgmarkt
  • U wilt uw naam onlosmakelijk verbinden aan de zorgsector
  • U ziet kansen in samenwerking met branchegenoten
  • U wilt uw kennis graag delen met professionals uit de branche

Extra opvallen?
Jaarbeurs biedt u een scala aan gratis en betaalde promotiemogelijkheden. U kiest. Van free publicity tot online advertenties en reclame rond het Jaarbeurscomplex. Geïnteresseerd in scherpe prijzen en advies op maat? Bekijk de promotiemogelijkheden deelnamebutton-zorgtotaal.png
Mediapartners