Maak het verschil, samen werken aan gezondheid

14 t/m 16 juni 2022

De transformatie naar duurzame en toekomstbestendige zorg en een gezonde samenleving is omvangrijk.

Hoe kunnen we met elkaar samenwerken en de transformatie borgen? Laat je inspireren tijdens vakbeurs Zorgtotaal die op 14, 15 en 16 juni 2022 als onderdeel van de Dutch Health Week plaatsvindt in Jaarbeurs, Utrecht.

Direct naar

We gaan weer open!

Wij, het team van vakbeurs Zorgtotaal, hebben er heel veel zin in om je live te ontvangen. Bovendien heb je geen coronatoegangsbewijs meer nodig om de beurs te bezoeken. Elkaar live zien, het is toch zoveel meer waard.
We kijken uit naar je komst!

Samen naar een betere zorg

Maak het verschil, samen werken aan gezondheid
Als we de forse uitdagingen binnen de zorgsector het hoofd willen bieden, moeten we samen over de muren van eigen organisatie heen kijken en de handen ineen slaan. We dienen op zoek te gaan naar nieuwe manieren, oplossingen en innovaties, zodat we ook toekomstige generaties kwalitatief hoogstaande, toegankelijke en betaalbare zorg kunnen blijven bieden.

Bezoek van 14 t/m 16 juni 2022 vakbeurs Zorgtotaal in Jaarbeurs en laat je inspireren en informeren. Zet je deze data ook alvast in jouw agenda? Vanaf 28 maart a.s. kun je je gratis registeren.

Aftermovie Dutch Health Week

Dutch Health Hub

De Dutch Health Hub is het kennisplatform van Jaarbeurs waar professionals en organisaties uit de zorg en life sciences elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen, inspiratie en kennis opdoen, leren, samenwerken en zaken doen. Online, maar ook live als medeorganisator van de de Dutch Health Week, waarin de beurzen Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support samenvallen. 

Wil je  mooie berichten en de laatste ontwikkelingen in de zorg en life sciences ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van de Dutch Health Hub en ontvang elke donderdag jouw portie inspiratie en diepgang.

Hoofdsponsors

Sponsoren

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan automatisch alle informatie en nieuwtjes over vakbeurs Zorgtotaal 2022 in je mailbox.

[contact-form-7 404 "Not Found"]