Alsico N.V.
Stand: 08.A050
Alsico is een vaste waarde binnen de sector en heeft als missie het ontwerpen, produceren en verdelen van duurzame kwaliteitskleding. Onze toegevoegde waarde ligt in het continu innoveren en streven naar een verbetering van de kleding in termen van comfort, pasvorm, stijl en uitzicht. 

Als professional in de zorgsector weet u beter dan wie ook dat goed zittende werkkleding de sleutel is tot welzijn op de werkvloer. Alsico ontwikkelt en vervaardigt comfortabele werkkleding, die aangepast is aan het imago van uw zorginstelling. Onze collecties reflecteren de nieuwste trends. Kom kennis maken met onze collecties en ervaar zelf hoe onze gepatenteerde A-move zorgt voor een aangenaam fris en vrij gevoel. 

Reeds meer dan 80 jaar zorgt Alsico voor duurzame producten en oplossingen. Onze A-green collectie, vervaardigd uit tencel is hier de concrete invulling van. Bezoek onze stand en vraag naar onze unieke end-of-life oplossing. Want ook al gaan onze producten lang mee, ze worden intensief gedragen en gewassen, en uiteindelijk is ook onze kleding aan vervanging toe. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om in Alsico’s upcycling programma te stappen. Dankzij dit programma wordt de kleding immers niet weggegooid, maar gerecycleerd tot duurzaam isolatiemateriaal voor de bouwsector. Dit materiaal is niet schadelijk, noch voor de plaatser, noch voor de bewoners en gaat op zijn beurt 50 jaar mee. 

We zetten in op lange termijn relaties met onze klanten door te luisteren naar hun noden, hen te ontzorgen en door een complete service aan te bieden tegen competitieve prijzen, met de focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dankzij onze eigen productiesites garanderen we leverbetrouwbaarheid overal ter wereld: van Europa, de Maghreblanden, tot het Midden-Oosten, Rusland en Asia Pacific. Alsico is more than workwear.

Contact

Zonnestraat 223-229
9600
Ronse België
0032-55237171
TwitterLinkedIn

Links

Mediapartners