wissner-bosserhoff Nederland B.V.
Stand: 09.A090
Al meer dan 12,5 jaar is WIBO bekend in de wereld van Cure en Care. In die tijd hebben we ons niet alleen geprofileerd als producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardige verpleegbedden, maar ook van ziekenhuisbedden die aan de hoogste eisen voldoen en onder de hoogste druk kunnen presteren. Maar WIBO is meer:

Uitgebreid portfolio
De indrukwekkende IC-bedden Eleganza 5 en Multicare of het intelligente verpleegbed sentida 7-i zijn u wellicht al bekend, maar WIBO heeft ook een innovatief verlosbed (Ave 2), een onderzoeksinrichting voor de gynaecologie (Gracie), pediatriebedden (Tom 2), transportstretchers (Sprint 100), dagbehandelingsstoelen (Pura en Sella), alternerende druksystemen, nachtkastjes, extra brede en extra lage bedden, en nog meer. Kortom, iedere afdeling kan worden voorzien van een geschikte oplossing van WIBO.

Services
Naast de uitbreiding van het portfolio heeft WIBO ook een mooie set van services opgezet. Momenteel bestaat deze uit trainingen (voor verpleegkundigen, de technische dienst en ondersteunend personeel), onderhoud (van periodieke keuringen tot en met reparaties) en rental (verhuur van producten). Voor de huur van specials, AD-systemen of andere zorgbedden geldt dat u deze al naar gelang voor korte of lange termijn kunt huren. Een perfecte manier om tijdelijke pieken op te vangen en niet onverwacht torenhoge, niet-gebudgetteerde investeringen moet doen

Contact

Keerweer 42
3316KA
Dordrecht Nederland
0786521850
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

IF Design Award voor SafeLift

Afgelopen jaar werd onze draadloze mobilisatie-assistent al bekroond met de German Design Award. Nu krijgt deze mobilisatiehulp opnieuw een gerenommeerde prijs: de IF Design Award. SafeLift heeft de 67-koppige, onafhankelijke, internationale jury kunnen overtuigen met haar eenvoudige bedieningsconcept. Het aantal mededingers naar de prijs was groot: de juryleden moesten uit 6.375 inzendingen uit 52 landen kiezen om het begeerde kwaliteitsmerk uit te delen.

SafeLift is een revolutionaire mobilisatiehulp voor de bewoner en heeft een zeer eenvoudige bediening. Zo kan de bewoner zelfstandig zijn of haar bed verstellen en in de voor hem of haar optimale mobilisatiepositie zetten. Tegelijkertijd kan hij zich bij het opstaan op de SafeLift-bediening afduwen. Dit bevordert de zelfmobilisatie van de bewoner, reduceert de oproepen voor hulp bij het verstellen van het bed en ontlast verplegend personeel.

Over de IF Award
Al 66 jaar is de iF DESIGN AWARDeen wereldwijd erkende merknaam voor hoogwaardige vormgeving. Het merk iF is een symbool dat uitmuntende designprestaties internationaal onder de aandacht brengt. De iF DESIGN AWARD hoort bij de belangrijkste designprijzen in de wereld. Er worden prijzen uitgereikt aan verschillende disciplines: design van product, van verpakking, van communicatie en van services. Maar ook architectuur, binnenhuisarchitectuur en Professional Concept worden beoordeeld. Alle hoogwaardige inzendingen worden in de iF WORLD DESIGN GUIDE gepresenteerd, in de iF design app gepubliceerd en op de iF design tentoonstelling in Hamburg tentoongesteld.

Handboek Ergonomische Verplaatsingstechnieken

Wellicht heeft u al over dit interactieve handboek gehoord of gelezen. Met behulp van een stapsgewijze beschrijving van de techniek, toelichtende animaties en een QR-code waarmee u naar de bijbehorende video wordt gelinkt, krijgt u de betreffende techniek moeiteloos onder de knie. We nemen het boekje voor u mee naar Zorgtotaal 2019, zodat u er doorheen kunt bladeren en zeker weet dat ook u er baat bij heeft.

Sprint 100: ontdek de unieke functies van onze nieuwe stretcher

De veiligheids- en comfortfuncties maken van de Sprint 100 een unieke stretcher met sterke, unieke kenmerken.

Voor de patiënt

De Sprint 100 zorgt voor een grotere veiligheid en meer comfort voor de patiënt dankzij een groot aantal geavanceerde vernieuwingen.

VEILIGE BEDHEKKEN

De stretcher is voorzien van veilige bedhekken die de kans op een valincident verkleinen, zelfs als de Sprint 100 in de comfortabele stand is gezet.

GEAVANCEERDE MATRASSEN

Alle matrassen zijn dusdanig ontworpen om te voorkomen dat er doorligwonden ontstaan.

INSTELBARE BEDSTANDEN

Groter patiëntencomfort door verschillende standen zoals de CardiacChair, passieve beensteunen, een Fowler-stand en een volledig vasculaire stand.

Voor het verplegend personeel

De Sprint 100 vermindert de werkdruk door groter reinigingsgemak en verbeterde veiligheid.

EENVOUDIG TE REINIGEN

De Sprint 100 heeft een egaal, rond oppervlak, dat voorkomt dat er vloeistof in door kan dringen. Dit maakt het gemakkelijker te reinigen en betekent dus veel minder werk voor de medewerkers.

VEILIGE RUGSTEUNHENDEL

Om verwondingen te voorkomen is de Sprint 100 voorzien van separate hendels om de rugsteun omhoog te brengen.

INNOVATIEF MATRAS

Het matras heeft een gladde anti-sliphoes, die gemakkelijk te reinigen is en die op zijn plaats blijft zonder vastgemaakt te hoeven worden.

TOEGANKELIJKE OPHANGPUNTEN

De Sprint 100 beschikt over een groot aantal extra haken, ontworpen voor zichtbare en eenvoudig toegankelijke drains, urinaire katheters en andere zaken.

Voor het management

Ook het management profiteert van de Sprint 100 door zijn robuuste bouw en het gemak waarmee het bed te reinigen is.

DUURZAAMHEID

De Sprint 100 is vervaardigd van duurzame materialen om reparatiekosten zo laag mogelijk te houden, en de hoge kwaliteit garandeert daarnaast een lange gebruiksduur. Speciale aandacht is gegeven aan onderdelen die snel beschadigd kunnen raken, zoals de infuuspalen, bumpers, zwenkwielen en remmen.

EENVOUDIG ONDERHOUD

Een slim ontwerp gericht op reinigingsgemak vermindert de tijd en de inspanning die nodig is voor onderhoud. Ook wordt de gebruiksduur verlengd, doordat essentiële onderdelen gemakkelijk te reinigen zijn. Daarnaast kan het kleurenschema aangepast worden voor alle verschillende ziekenhuisafdelingen.

VEILIGHEID

Verschillende functies zorgen ervoor dat de kans op verwonding van zowel personeel als patiënten kleiner is. Rugblessures door transport worden voorkomen door betere ergonomische eigenschappen.

Links

Mediapartners