AllSens Geurbeleving
Stand: 08.D080
AllSens is een producent van hoge kwaliteit Made in Holland geurmachines. De geurmachines zijn vervaardigd met precisie om u te voorzien van een excellente ervaring met AllSens geurmachines. AllSens heeft een brede visie als het gaat om oplossingen en de juiste geurmachines, om uw ruimte van de perfecte geurbeleving te voorzien. AllSens is gespecialiseerd in het voorzien van geurmarketing voor bedrijven binnen verschillende branches. 

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van geurmarketing en de voordelen die AllSens geurmachines bieden. Daarnaast worden AllSens aroma’s geprezen voor haar kwaliteit. Alle aroma’s zijn namelijk ontwikkeld in Grasse, de parfumhoofdstad van de wereld.

Zoals eerder genoemd, worden de geuren ontwikkeld door de beste parfumeurs. De geuren worden zorgvuldig volgens traditionele manieren geproduceerd. Alle AllSens geuren voldoen aan de meest recente Europese IFRA, CLP en REACH wet- en regelgeving. 

Contact

Karolusstraat 14
4903 RJ
Oosterhout Nb Nederland
+31 162 744047
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Zaluti Air: 1

De Zaluti Air: 1 is het sportieve model in ons assortiment. Verkrijgbaar in vijf kleuren en met vele geavanceerde opties in een verrassend klein en stil geursysteem.

Zaluti Air: 2

Het compacte, geruisloze en krachtige Air:2 geursysteem past perfect in ieder interieur. Het is uitermate geschikt voor het voorzien van geur in ruimtes van 500 tot 1000 m³. 

Zaluti Air: 3

De Zaluti Air: 3 is ons modulaire geursysteem met een verfijnd en elegant design. Speciaal ontworpen om flexibel toe te passen in verschillende ruimtes.

Zaluti Air: 7

Het optimum in luxe en gemak, dat is het Zaluti Air: 7 geursysteem. Pure elegantie, vakmanschap en ongeëvenaarde prestaties. Designed with scent in mind!

Zaluti Air: 10

Het krachtige Air: 10 geursysteem is speciaal ontworpen voor luchtbehandelingskanalen. Met de geavanceerde micro diffusie technologie is het gemakkelijk om ruimtes tot 3000 m³ te voorzien van een aangename geurbeleving.

Links

Mediapartners