All Modul B.V.
Stand: 08.B080
Het is onze missie de opslag en distributie logistiek van onze klanten, die zich met name in de gezondheidszorg gerelateerde marktsegmenten bevinden, beheersbaar te maken en te optimaliseren. Het is onze ambitie daarin de beste specialist binnen de Benelux te worden. Wetende wat de randvoorwaarden zijn voor de specifieke opslag- en distributielogistiek van onze huidige en toekomstige klanten, hebben wij een productportfolio samengesteld rond de Europese modulaire ISO standaard maatvoering (600 x 400 mm). Een multifunctioneel opslag- en transportsysteem en bijhorend software pakket maken daar deel van uit. Gecombineerd met onze kennis en jarenlange ervaring gaan wij de logistieke keten van onze klanten efficiënt vorm geven. Dit zal nu en in de toekomst besparingen en efficiëntie in de logistieke ketens opleveren.

Contact

Damzigt 13
3454 PS
De Meern Nederland
+31 30 2040260
TwitterLinkedIn

Producten en diensten

Modulaire medicatiewagens

Voordelen en eigenschappen medische ladewagen met IT: 
 • Diverse vergrendelingsmogelijkheden: sleutel, elektrisch met pincode, RFID kaartlezer (alle kaarten mogelijk). 
 • Verkrijgbaar met VESA- of laptop houder voor installeren van mini PC’s, thin clients of All in One PC’s. 
 • Diverse accu varianten beschikbaar voor langdurige autonome werking tegen lage kosten. 
 • Verkrijgbaar in verschillende hoogtes en flexibel in te delen met standaard 600 x 400 mm modulaire bakken en manden in diverse hoogtes met bijpassende separaties en met medicijncassettes. 
 • Ook leverbaar in andere kleuren. 
 • Standaard wagens vanuit voorraad leverbaar. 
 • Diverse accessoires mogelijk: DIN Rails, naalden­bekerhouder, zeepdispenser, afvalbak, scanner­houder, handschoenhouders, etc. 
 • Hygiënisch ontwerp, met gladde oppervlaktes, ­afgeronde hoeken, uitneembare bakken en manden met minimale opname van verontreiniging. 
 • Geoptimaliseerd t.b.v. JCI en NIAZ accreditatie­normen.

Medische Kasten

All Modul maakt een duidelijk onderscheid in modulaire kasten. Onze vijf verschillende modulaire kastlijnen zijn uniek op hun eigen manier en hebben uiteenlopende eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.Van een aangename prijsstelling (W-line) en uniforme look and feel voor wagens en kasten (Alu-line) tot een antibacteriële samenstelling en duurzame materialen (Resin-line en RVS-line). Er zijn ook brandvertragende modellen (Metal-line) en exemplaren die perfect zijn voor radiologieruimtes (Alu-line). Wij adviseren u graag bij de keuze voor modulaire kasten. Deze kunnen wij optioneel voorzien van de door u gewenste kleuren. Dat gaat al dan niet in samenspraak met uw architect. Zo passen de kasten altijd goed bij de huisstijl van uw zorgverlenende instelling.Alle modulaire productlijnen sluiten naadloos aan op onze kasten

W-line Medische kasten

Breed inzetbaar
De W-line kasten van All Modul zijn op veel afdelingen toe te passen. Wij bevelen deze kasten enkel niet aan voor ruimten met een hoge luchtvochtigheid en met M1-waarden voor brandvertraging. Daarvoor hebben wij Resin-line en Metal-line kasten beschikbaar. W-line kasten zijn ideaal voor micro-opslag.VoordelenDit type kast heeft een groot aantal voordelen. W-line kasten zijn erg gebruiksvriendelijk, waardoor de verpleger dit type kast als zeer prettig ervaart. Om de kasten voor meerdere toepassingen te gebruiken, hebben wij een breed scala aan accessoires ter beschikking. Zo tovert u de kast snel om tot catheterkast, scopenkast of een kast met andere functionaliteiten.KwaliteitMede door de veelzijdigheid aan toepassingen, het gebruikte plaatmateriaal met hoge persing, de verlijmde constructie, de duurzaamheid en de minder medische uitstraling is de W-line bijzonder populair. De modulaire kasten passen in elke zorgverlenende instelling. W-line kasten zijn als doorgeefkast, catheterkast, scopenkast, ladekast, AO-materiaal kast en medicijnkast leverbaar.Eigenschappen W-line kastenVeel functionaliteiten door breed scala accessoiresLicht-, lucht- en stofdicht door afdichting met kantenbandStootvast door toegepaste materialenOntwerp kasten in verschillende vormen mogelijkSoftclose op ladesOptioneel kleurgebruikAfsluitbaarheid kast mogelijk met diversiteit aan slotenEen W-line kast kunt u indien wenselijk voorzien van een elektronische codeslot.

Stellingen

De stellingen van All Modul zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Kies je voor stellingen die moeten voorzien in bulkopslag in een centraal magazijn? Of juist voor stellingen waarin je producten in een direct omsluitende verpakking kan opslaan, wat natuurlijk ideaal voor een OK is?Afhankelijk van het toepassingsgebied heeft All Modul stellingen tot haar beschikking. Dit kunnen eenvoudig te monteren stellingen zijn (Olympic), maar ook een volledig modulaire opslag (Frame rack) tot modulaire compartimenten in combinatie met legschapopslag aan toe (MEMA rack).Wij kennen het klappen van de zweep als het gaat over dit onderdeel van supply chain management. En daarom adviseren we u graag bij uw keuze voor onze stellingen.Alle modulaire productlijnen sluiten naadloos aan op onze stellingen.

Mema rack

All Modul biedt zeer complete stellingen aan in de vorm van MEMA racks, voorzien van een dubbele coating (gegalvaniseerd en poedercoating). Mede daardoor zijn deze stellingen ideaal voor gebruik in koelcellen en andere vochtige ruimtes. Maar zij vinden ook hun toepassing in algemene magazijnen, apotheken en keukens. MEMA racks zijn geschikt voor bulkopslag, maar ook opslag van kleinere verpakkingen. 

De stellingen zijn gemakkelijk om te bouwen naar stellingen met een andere functionaliteit. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een volledig gesloten of gedeeltelijk open uitvoering door toevoeging van zijpanelen en een achterwand. Een ander uniek aspect van de stelling zonder achterwand van zowel de voor- als achterkant toegankelijk is.

In de basis is dit systeem de ultieme doorontwikkeling van houten legbordenstellingen met mogelijkheid tot invulling met modulaire segmenten. Gebruikt u meer dan drie bakken op een legboord? Dan raden wij u aan voor een modulaire sectie te kiezen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Opslag krijgt met MEMA racks een andere dimensie.

Voordelen en eigenschappen MEMA racks:

 • Zowel bulk als modulair
 • Schonere stelling
 • Schakel tussen macro en micro
 • Gemakkelijk om te bouwen voor andere functionaliteit
 • Open en gesloten uitvoering mogelijk
 • Combinatie tussen modulair schap en legbord
 • Vele breedte- en dieptematen
 • Draagkracht van 100 kg per strekkende meter

Laden trolley

De stalen ladewagens van All Modul zijn flexibel inzetbare behandelwagens. De wagens zijn zowel in half als geheel modulaire versie verkrijgbaar. Onze ladewagens kennen functionaliteiten als verbandwagen, crashwagen, catheterwagen, anesthesiewagen en medicijnkar. Als bedbox zijn de wagens een mobiele logistieke eenheid, bijvoorbeeld rondom het IC-bed. Daardoor brengt de verplegende meer tijd door rondom het bed van de patiënt.
Onze ladewagens zijn zodanig ingericht, dat u de wagens indien gewenst snel kan ombouwen naar een andere functionaliteit. De half/geheel modulaire wagens hebben een fraai design, een aangename prijsstelling en doordacht, op de zorg gericht, ontwerp. Handgrepen zijn van een kleur te voorzien, voor een vrolijk design of voor kleurcodering. 
Deze praktische stalen ladewagens zijn robuust, bezitten over centrale vergrendeling of een speciale sealclip voor bijvoorbeeld crashcars. Het veelzijdige karakter van deze wagens wordt onderstreept door het brede scala aan verwante accessoires. Wilt u ook zo'n multifunctionele wagen? Wij behandelen uw vragen met de grootst mogelijke zorg.Door het gebruik van wagens, in plaats van vaste opstellingen, is het reinigen van ruimtes een fluitje van een cent. 

Voordelen en eigenschappen van stalen ladewagens:
 • Half modulaire versie ideaal als behandelunit naast het bed
 • Gemakkelijk om te bouwen naar andere functionaliteit
 • Zorgindachtig ontwerp
 • Fraai design
 • Softclose op lades is optioneel
 • Standaard voorzien van centrale vergrendeling
 • Sealclip voor crashcarts mogelijk
 • Kleurverschil in handgrepen voor design of kleurcodering
 • Breed scala aan accessoires
 • Robuust 

Een ladewagen kunt u indien wenselijk voorzien van een elektronisch codeslot.

Aluminium karren

De Alu wagens van All Modul hebben een hoogwaardige uitstraling en zijn breed inzetbaar door de vijf verschillende standaardhoogtes. De inzetbaarheid van de wagens varieert daardoor van kleine behandelwagen tot grote mobiele opslag in bijvoorbeeld MRI-ruimtes.
De verschillende compartimenten van de Alu wagens zijn te koppelen, waardoor u een unieke opstelling creëert met wagens. De wagens zijn perfect bruikbaar in kleinere ruimtes, mits voorzien van een rolluik. Naast rolluiken kunt u de Alu wagens voorzien van andere soorten deurtjes, zoals glas. Met onze aluminium wagens benut u ruimtes optimaal, want u heeft de keuze tussen brede of smalle compartimenten, waardoor de breedte- en dieptematen veranderen.
Wilt u iets anders dan alleen een standaard ladewagen? Dan is de Alu line iets voor u. De Alu wagens sluiten aan op de Alu kasten en hebben een modern design. Wij geven u graag meer informatie over deze wagensoort. Zoek gerust contact met ons.Door het gebruik van wagens, in plaats van vaste opstellingen, is het reinigen van ruimtes een fluitje van een cent. 

Voordelen en eigenschappen van Alu wagens:
 • Attractief vormgegeven
 • Niet medische uitstraling
 • Compartimenten zijn te koppelen
 • Veel accessoires mogelijk
 • Bestand tegen veel reinigingsmiddelen
 • Non-ferroIdeaal in kleine ruimte, mits voorzien van rolluik
 • Vijf standaardhoogtes en twee breedte-/dieptematen
 • Maatwerk is mogelijk

Links

Mediapartners