Vicair BV
Stand: 09.C008
Vicair is een toonaangevend Nederlands bedrijf in huidbescherming,zitcomfort en positionering. Wij vinden dat elke rolstoelgebruiker het recht heeft op optimale bescherming en maximale vrijheid in de dagelijkse bezigheden. Daarom werken wij continu aan de ontwikkeling van de meest innovatieve zitoplossingen en richten ons daarbij op het verbeteren van comfort, veiligheid en gebruikersgemak.

Al onze rolstoelkussens maken gebruik van de unieke Vicair luchttechniek op basis van SmartCells. Deze zorgt ervoor dat we alle positieve eigenschappen van lucht kunnen vangen én we deze kunnen gebruiken voor een stabiele, comfortabele lichaamsondersteuning. Onze nieuwste lijn rolstoelkussens - de Vicair O2 range - zijn daarnaast ook nog eens volledig machinewasbaar!

In Nederland kunnen rolstoelgebruikers heel eenvoudig kennismaken met onze producten via de Vicair Probeerservice. Deze service maakt het mogelijk om een kussen drie weken gratis en vrijblijvend thuis uit te proberen, zodat je kunt uitproberen of het kussen bij je past. 

Vicair biedt al 26 jaar 'relief by air'. Ervaar het zelf!

Contact

Bruynvisweg 5
1531 AX
Wormer Nederland
+31 75 6429999

Whitepapers

Links

Mediapartners