Vemamed BV
Stand: 09.E016

Contact

Weena 695 B7047
3013 AM
Rotterdam Nederland
010-3031279

Whitepapers

Producten en diensten

BioBarica Hyperbare zuurstoftherapie

Portable Hyperbare Zuurstof KamerDe Revitalair 430 hyperbare zuurstof kamer is zeer gemakkelijk in gebruik door de combinatie van bijzondere materialen met de nieuwste technologieën en designelementen. Het geheel bestaat uit 2 onderdelen: de cabine (of de kamer) en het compressiesysteem. De kamer is gemaakt van hoogwaardig, sterk en waterdicht materiaal met een exclusief gepatenteerd aluminium ringsysteem (Patent No. # P-20090105187), speciaal ontworpen voor voldoende ruimte en comfort voor de gebruiker.

De Revitalair 430 kamers hebben rondom 10 doorzichtige ramen, die voldoende licht en 360 ° zicht bieden, waardoor het welzijn en comfort van de patiënt van buitenaf kan worden gecontroleerd. Op het bovenste gedeelte van de kamer bevinden zich twee uitlaatkleppen, om de ideale druk van 1,4 ATA te reguleren. Deze kleppen zorgen er tevens voor dat er een natuurlijke luchtstroom in de kamer is zodat er continu verse lucht wordt aangevoerd (140 liter per minuut).  


De Revitalair 430 kamers kunnen zowel vanuit binnen- als buiten worden bediend. De Revitalair 430 kamer is opvouwbaar en kan daarom gemakkelijk vervoerd worden in de transportdoos of in een (optioneel meegeleverde) draagtas. De compressorkast is uitgerust met een handvat en wielen voor een optimale mobiliteit.Alle kamers zijn voorzien van een uitgebreide gebruikshandleiding inclusief indicaties, contra-indicaties, voordelen, toepassingen, werking, technische kenmerken, reiniging en onderhoud van de Revitalair 430 kamer.

Zinger lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel

De ZINGER neemt u overal mee naartoe - en u kunt de ZINGER overal mee naartoe nemen!De Zinger elektrische rolstoel is de lichtste opvouwbare rolstoel in de huidige markt. De Zinger is gemaakt van hoge kwaliteit 6061 aluminium (gebruikt in de vliegtuigindustrie), is duurzaam en robuust. De Zinger is bovenal bijzonder licht, slechts 17.5 kilo!ZINGER is een klasse apart als het aankomt op design en ontwerp. Het ingenieuze ontwerp zorgt er voor dat U de Zinger intuitief leert besturen en daardoor direct kan gebruiken. Mechanisch voldoet de Zinger aan de hoogste standaarden. Het stuurmechanisme van de ZINGER zorgt voor enorme wendbare en stabiliteit. Niet alleen de rij-eigenschappen zijn uniek in het ontwerp. Het frame van de Zinger is zo ontworpen dat deze direct en eenvoudig kan worden opgevouwen. Het is dé oplossing die U de mogelijkheid geeft om binnen enkele minuten te kunnen vertrekken. Trek gewoon aan de ontgrendelingskabel en de 17,5 kg wegende ZINGER klapt direct in. Het kost één persoon slechts enkele seconden om één of zelfs twee ZINGER’s in de kofferbak van een auto te laden. Geen vergrendelingen of andere vertragingen, geen stuurkolom die voorzichtig moet worden weggevouwen. In opgevouwen toestand is de Zinger slechts 25 cm hoog en kan eenvoudig worden opgeborgen in de achterbak van uw auto, of mee in het vliegtuig, op een boot of in een kast! De ZINGER is eveneens zeer praktisch binnenshuis met zijn hoge wendbaarheid en het ontbreken van een stuurkolom.De ZINGER is de elektrische rolstoel met een sportief uiterlijk en is daarnaast een feest om mee te rijden!

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners