Offerman BV
Stand: 07.E045

Offerman is een toonaangevende leverancier van vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg voor onder andere de out-of-home markt. Vanuit 2 gespecialiseerde productielocaties verspreid over Nederland maken wij elke dag hoogwaardige kwaliteitsproducten. De vestiging in Borculo produceert snijpalen, (rook)worsten en hammen, in Aalsmeer wordt gesliced en verpakt.

Offerman is onderdeel van Ter Beke. De groep heeft 2 kernactiviteiten: fijne vleeswaren en versbereide gerechten. De groep beschikt over 13 industriële vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk en telt ongeveer 2600 medewerkers. Ter Beke realiseerde in 2017 een omzet van 508,6 miljoen EUR. In december 2017 nam Ter Beke de business unit Fresh over van Zwanenberg Food Group. De Business Unit gaat binnen Ter Beke zelfstandig verder onder de naam Offerman.

Onze voordelen op een rij:

 • Compleet en breed assortiment hartig beleg in verschillende verpakkingsgroottes.
 • Constante waarborg ingrediëntendeclaraties, duidelijke aanduiding voedingswaarden en allergenen.
 • Innovatieve en betrouwbare partner voor kwaliteitsproducten geschikt voor vele toepassingsgebieden.
 • Vast gewicht en vast aantal plakken per verpakking.
 • Ideale ruimtebesparende portieverpakkingen met easy opening die zijn aangepast aan de grootte van het beleg (reductie van 33% in verpakkingsmateriaal).


Offerman is een conceptaanbieder van hartig beleg en voert diverse merknamen, waaronder FairBeleg en Kraak-Vers. Met een zorgvuldig geselecteerd assortiment hartig beleg in combinatie met onze expertise op het gebied van category management bepalen wij samen met u het meest passende concept.

Contact

Twentepoort West 10 4
7609 RD
Almelo Nederland
+31 88 2009600

Whitepapers

Producten en diensten

Voortaan ken je ons als FairBeleg

De makers van Kips en Kraak-Vers hebben een nieuw merk voor het assortiment vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in portie- en 10-plaks verpakking gelanceerd: FairBeleg.Met FairBeleg combineren we niet alleen het beste van de merken Kips en Kraak-Vers, maar doen we daar nog een schepje bovenop. Offerman blijft de vertrouwde vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg leveren met de hoge kwaliteit die je als klant van ons gewend bent, maar dit alles met een nieuw verhaal.Productveiligheid, hygïene en constant geode kwaliteit zijn de basis. Maar net zo belangrijk vinden wij het tegengaan van verspilling. Slim omgaan met voedsel en verpakking is óók onze verantwoordelijkheid. Dat vinden wij wel zo fair.

FairBeleg

 • Biedt een smakelijk en uitgebreid assortiment
 • Is verpakt in een uitnodigende eenpersoonsverpakking met easy opening
 • Gaat verspilling tegen door portionering. De verpakking is gebaseerd op het beleggen van 1 boterham
 • Heeft een compacte portieverpakking die aangepast is aan de grootte van het beleg
 • Biedt naast eenpersoonsverpakkingen ook hersluitbare 10-plaks verpakkingen, voorzien van een schrijfvenster voor het noteren van een openingsdatum
 • Maakt door kleursegmentatie de rijpingstijd van kaas in 1 oogopslag duidelijk
 • Maaslander en Old Amsterdam kazen zijn altijd gemaakt van weidemelk
 • Is continue bezig om nog meer producten te voorzien van het Beter Leven keurmerk
 • Heeft alleen maar kipproducten die plofkipvrij zijn
 • Is transparant over de samenstelling van de producten

Kraak-Vers - partner in beleg voor de professional

Onlangs zijn de grootverpakkingen vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg van Kraak-Vers en Zwanenberg samengevoegd tot één horeca assortiment met als merknaam: Kraak-Vers.

Van betaalbare dagelijkse hardlopers, bijzondere vleeswaren met een verhaal met duurzaamheidskeurmerken als Beter leven en SKAL biologisch tot beleg in co-branding met merken als Old Amsterdam en Maaslander.Kraak-Vers is de totaalleverancier voor het beste beleg voor élke professional. En daar zijn we trots op!

FairBeleg - hersluitbare 10-plaks verpakking

FairBeleg biedt een uitgebreid assortiment verpakt in een uitnodigende eenpersoonsverpakking met easy opening. Speciaal voor de zorg hebben wij ook een assortiment meerplaksverpakking met een standaardinhoud van 10 plakken, afgestemd op het aantal bewoners van kleinschalige woonvormen.

De 10-plaks verpakkingen zijn hersluitbaar en afgestemd op het aantal bewoners van kleinschalige woonvormen. Elk plakje is boterhambeleggend. De producten hebben een lange THT waardoor er geen verspilling plaatsvindt. De producten met een vaste inhoud van 10 plakken zijn bovendien praktisch in gebruik. De stapelbare verpakking is voorzien van een schrijfvenster voor het noteren van de openingsdatum. Hiermee faciliteren wij de mogelijkheid om de voedselveiligheid te bewaken en onnodige derving tegen te gaan. Bovendien is de verpakking voorzien van een EAN-code. Daardoor kan zij ook worden aangeboden in ziekenhuiswinkels; ideaal voor zowel cliënten en patiënten als bezoekers.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners