Aquarialease.com B.V.
Stand: 08.A021,08.AL
AquariaLease plaatst en onderhoud volledig ingerichte aquaria. Dit kan op leasebasis, maar ook op basis van aanschaf met een onderhoudscontract.

Onze aquaria treft u aan bij organisaties die kiezen voor een levendige en functionele verfraaiing van wachtkamers, ontvangsthallen, gemeenschappelijke ruimten, bedrijfsrestaurants, coffee-corners,vergaderzalen en nog veel meer ruimtes waar mensen werken, wachten of relaxen.

Ons principe is: “Wel de sfeer – Niet de zorg”
Onze opdrachtgever kan zorgeloos genieten van de fascinerende onderwaterwereld. Zaken zoals voeren, verlichting en overige techniek zijn geautomatiseerd.

Talloze onderzoeken tonen aan dat aquaria een positieve invloed hebben op de mens. Door de aanwezigheid van een aquarium wordt de psychologische wachttijd verkort, wordt de sociale interactie bevorderd en wordt een positieve bijdrage geleverd aan een “Environmental Health” omgeving.

Opdrachtgevers in de gezondheidszorg zijn (onder meer) ziekenhuizen zoals, VUmc, AMC, AZM, Sint Jansdal, Bravis en zorgorganisaties zoals, Evean, Cordaan, AMSTA, Vivium en Treant.

Interesse gewekt?
We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Neem gerust contact met ons op via info@aquarialease.com of 0294-288447.

Contact

Ondernemingsweg 112
1422 DZ
Uithoorn Nederland
0294-288447

Links

Mediapartners