CRDLT
Stand: 08.F001,08.F002
De CRDL vertaalt aanraking in geluid en maakt hierdoor nieuw contact mogelijk voor mensen die moeite hebben met communicatie en sociale interactie - zoals mensen die lijden aan dementie, autisme of een verstandelijke beperking - en hun omgeving.
Met de CRDL bieden we mensen een interactief instrument om weer echt contact te maken. Contact, communicatie, nuttig voelen en gelijkwaardigheid zijn voor iedereen belangrijk.
CRDL:
Verbindt mensen met elkaar
Zorgt voor meer levensgenot 
Verbetert de kwaliteit van leven

Contact

Van Akenweg 2
6218 HN
Maastricht Nederland
+31 85 0410006
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

CRDL zal vanaf 1 april 2019 via Vegro (https://www.vegro.nl) worden aangeboden om ook voor korte-termijn gehuurd te kunnen worden. Via Vegro kan de CRDL dan gehuurd worden per dag/week/maand door zorginstellingen en particulieren.

CRDL Basis; Uitvoering in kwalitatief hoogwaardig en massief edelhout met touchpads van geleidend elastomeer. CRDL wordt geleverd inclusief accessoires, 5 geluidsthema-bibliotheken met 25 geluidsfragmenten, transportbox, oplaad-snoer en -stekker en gebruikershandleiding. Voorzien van 2 jaar garantie op electronica. Levering volgt inclusief gratis instructie aan key-personeel. 

CRDL Basis + 10 extra geluidsthema-bibliotheken + CRDL-draagtas + 1-jarig servicecontract allemaal bijeen in een pakket-aanbieding.

Links

Mediapartners