Alpheios BV
Stand: 07.D204,08.B050
Wij zien dat infectiepreventie hoog op de agenda staat bij ziekenhuizen en zorginstellingen. Een groeiende kennisbehoefte, hulp bij de praktische vertaling van het opgestelde infectiepreventiebeleid en de toenemende schaarste aan deskundige infectiepreventie zijn voor Alpheios redenen om de samenwerking met zorgorganisaties nog meer op te zoeken. Wij zijn ervan overtuigd dat juist door het bouwen van bruggen tussen alle disciplines in de keten van infectiepreventie én het brengen van specialistische kennis een schone en veilige zorgomgeving wordt gegarandeerd.

Altijd voorkomen in niet realistisch, maar altijd in control zijn wel! Wij zien infectiepreventie als een schaakspel. Strategisch denken, goed georganiseerd de juiste stap zetten, constant analyseren en telkens drie stappen vooruit denken.

Unieke combinatie
Alpheios adviseert, traint en levert materialen en middelen. Wij ontwikkelen mensen, wij verbeteren organisaties en we leveren de juiste middelen en materialen. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat wij er samen met u voor kunnen zorgen dat uw organisatie in control komt, is en blijft.

Contact

In De Cramer 8 A
6411 RS
Heerlen Nederland
045-5738888
TwitterLinkedIn

Links

Mediapartners