CT Health Care
Stand: 08.D065
 

CT Health Care

CT HealthCare is onderdeel van CT international en al vele jaren officieel importeur van de Duitse fabrikant dr. Schumacher uit Melsungen Duitsland. Het ruime assortiment hoogwaardige hygiëne en desinfectiemiddelen wordt wereldwijd verkocht en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van verantwoorde desinfectie. Alle producten voldoen aan de meeste recente Europese eisen en normeringen en worden breed ingezet in de medische en paramedische sector. De producten worden gebruikt in ziekenhuizen, zorginstellingen,(tand)artsenpraktijken, pedicurepraktijken en door producenten van medische apparatuur.

“Wij zijn voor Nederland uw aanspreekpartner voor Hygiëne vraagstukken binnen uw organisatie”

www.cthealthcare.nl

Contact

Voltastraat 23
8013 PM
Zwolle Nederland
+31 38 4602040

Whitepapers

Producten en diensten

Cleanisept Wipes snelle desinfectie doekjes

  • Cleanisept Wipes - Alcoholvrije doekjes voor snelle desinfectie

Universeel, comfortabel en tijdbesparend gebruik door praktische dispenserdoos 
Grondig en snel werkzaam  
Voor desinfectie van ultrageluidsondes voor abdominale onderzoeken. 
 
Productbeschrijving  CLEANISEPT WIPES zijn alcoholvrije, gebruiksklare desinfectiedoekjes voor snelle desinfectie en reiniging van medische hulpmiddelen en instrumenten. CLEANISEPT WIPES maken in het bijzonder bij de desinfectie en reiniging van ultrageluidsondes die geen contact maken met de slijmvliezen, een praktijkgericht en tijdbesparend gebruik mogelijk. Ze bevatten geen alcohol, noch aldehydes of fenolen. De doekjes kunnen eenvoudig individueel uit de praktische en hersluitbare dispenserdoos worden genomen.

Toepassingsgebieden 
Conform de Duitse Biozidprodukte-Verordnung (BPR): Snelle desinfectie en reiniging van allerlei soorten medische instrumenten en oppervlakken die gevoelig zijn voor alcohol. 
Conform Europese richtlijn medische hulpmiddelen: Snelle desinfectie en reiniging van niet-invasieve medische hulpmiddelen die gevoelig zijn voor alcohol zoals ultrageluidsondes voor abdominale onderzoeken. 

Goedkeuring door volgende fabrikanten:
Aloka - Esaote - Fujifilm Sonosite - General Electric - Hitachi Medical Systems - Philips - Shimadzu - Siemens - SonoAce - Toshiba - Zonare - Cardinal Health - Karl Storz - Konrad Hornschuch - Schmitz & Söhne - Tomey/Eye Novation.

Cleanisept Forte Wipes voor snelle desinfectie.

Cleanisept Wipes Forte

Universeel, comfortabel en tijdbesparend gebruik door praktische dispenserdoos  
Uitgebreide en snelle werkzaamheid    
Voor virucide desinfectie van ultrageluidsondes voor  transvaginale en abdominale onderzoeken

Alcoholvrije, gebruiksklare desinfectiedoekjes voor virucide desinfectie en reiniging van medische hulpmiddelen en instrumenten. Deze wipes worden vooral gebruikt bij desinfectie en reiniging van ultrageluidsondes voor transvaginale en transrectale onderzoeken en zijn erg effectief en tijdsbesparend. Ze bevatten geen alcohol, noch aldehydes of Fenolen. 

Toepassingsgebieden
Conform de Duitse Medizinproduktegesets (MPG) Snelle desinfectie en reiniging van alcoholgevoelige, medische hulpmiddelen klasse IIB en desinfectie en reiniging van ultrageluidssondes voor transvaginale en transrectale en abdominale onderzoeken.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners