Bonduo
Stand: 07.FC08
Niemand ontkomt eraan: ergens tussen het dertigste en vijftigste levensjaar begint de spiermassa af te nemen, elke tien jaar met 3-8 procent. Hierdoor is spierverlies, met name onder ouderen, een steeds groter probleem. Beweging en voldoende voedingsstoffen als eiwit en vitamine D zijn de enige bewezen effectieve wapens die we hiertegen kunnen inzetten. Daarom adviseren experts drie dagelijkse maaltijden met ten minste 20-25 gram eiwit en extra vitamine D. Dat zorgt ervoor dat de mobiliteit, zelfstandigheid, veerkracht en kwaliteit van leven onder ouderen behouden blijft of zelfs verbetert. 

Voor ziekenhuispatiënten en anderen met een verhoogd risico op ondervoeding en voor patiënten in een revalidatie traject is BonDuo een goede start van de dag. Maar ook voor gezonde ouderen, waarvan we weten dat ze niet makkelijk aan hun aanbevolen 20-25 gram eiwit tijdens het ontbijt komen. 

Een gezonde start van de dag is belangrijk, maar het moet wel makkelijk en vooral lekker zijn. Een bakje BonDuo bevat meer dan 22 gram eiwit, vitamine D en vezels. De combinatie van eiwit en vitamine D is noodzakelijk om de spieraanmaak te bevorderen. De vezels ondersteunen de darmwerking, zodat de eiwitten en vitamine D goed worden opgenomen. Dit maakt BonDuo hét complete ontbijt voor behoud van sterke botten en spieren.

Contact

Jansbuitensingel 7
6811 AA
Arnhem Nederland
+31 26 4100401

Whitepapers

Producten en diensten

BonDuo Ontbijt - Original

BonDuo Original heeft een romige en zachte textuur met frambozensmaak. De chocoladebolletjes geven een verrassend en knapperig effect. Een lekker & slim ontbijt, met 22,3 gram eiwit, 9,3 µg vitamine D en 5,6 gram vezels.

BonDuo Ontbijt is langer houdbaar dan de meeste zuivelproducten uit de supermarkt. Daarnaast hoeft u het niet eens in de koelkast te bewaren, maar kan dit gewoon op kamertemperatuur. 

BonDuo Ontbijt - Bananensmaak

Banaan met chocolade is een heerlijke combinatie; en dat bewijst BonDuo Banaan maar al te graag. De zuivel is romig met een zachte structuur en de eiwitbolletjes met maken het af met een lekkere bite. Een lekker & slim ontbijt, met 22,3 gram eiwit, 9,3 µg vitamine D en 5,6 gram vezels.

BonDuo Ontbijt is langer houdbaar dan de meeste zuivelproducten uit de supermarkt. Daarnaast hoeft u het niet eens in de koelkast te bewaren, maar kan dit gewoon op kamertemperatuur.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners