VE-Systems BV
Stand: 08.D051
VE-Systems biedt producten en advies in de vorm van (totaal)oplossingen op het gebied van (interne) logistiek, opslag en voorraadsystemen in de zorg. Slimme logistiek en voorraadmanagement is ons vak. Onze specialisten kunnen samen met u werken aan een efficiënt en beheersbaar logistiek systeem, een uitgekiend voorraadbeheer en/of optimalisatie van logistieke ketens.

Contact

Ohmstraat 8
3861 NB
Nijkerk gld Nederland
033-2458334

Whitepapers

Producten en diensten

Het Smart kabinet systeem is de definitieve oplossing voor een online en efficiënt beheer van (de)centrale voorraden. De traceerbaarheid van producten met een hoge kostprijs (prothesen, implantaten, katheters, enz.) wordt hiermee gewaarborgd. Hierbij valt tevens te denken aan gereedschappen of onderzoeksmateriaal. Middels gebruik van RFID wordt het voorraadbeheer automatisch en met precisie uitgevoerd. De beheersoftware maakt het mogelijk alle logistieke informatie van het product middels een koppeling te integreren aan bestaande voorraad,- EPD en/of bestelsystemen. 99,9% betrouwbaarheid is gegarandeerd.

De vernieuwde modulaire ISO draadstelling is een volledig modulaire oplossing waarmee we binnen één stellingsysteem de mogelijkheid hebben om chromen of RVS draadschappen in combinatie met opslag van ISO modulaire manden (60x40cm) uit te voeren. ISO manden kunnen middels losse geleiders toegevoegd worden aan het traditionele draadschappen systeem (van Metro).

Het nieuwe design van de MPO wagens heeft geresulteerd in een duurzame, lichte en geluidsarme wagen die modulair is op te bouwen als verzorgings-, medicijn-, anesthesie-, reanimatie-, IT-, of verbandwagen Uniek is het feit dat accessoires zonder gebruik van gereedschap ten alle tijden zijn toe te voegen of te verplaatsen. Wagens zijn in verschillende hoogten leverbaar, op verschillende manieren af te sluiten en te voorzien zijn van verschillende registratiesystemen. 

Vuil versus schoon, breng iets vuils nooit in contact met iets schoons en andersom.
Voor gescheiden transport van  vuil en schoon linnen kan men gebruik maken van etagewagens welke koppelbaar zijn met een wasverzamelaar. Hygiënisch voordeel van deze oplossing is dat het schone deel (kastje) en het vuile deel (wasverzamelaar) separaat in de daarvoor bestemde schone en vuile ruimten geplaatst kunnen worden. Deze werkwijze wordt op advies van de hygiënisten in de zorg meer en meer toegepast om contaminatie te voorkomen.

Door hygiënisch te werken kun je voorkomen dat ziekteverwekkers die infecties veroorzaken worden overgedragen. De kans op het overdragen van ziekteverwekkers wordt kleiner bij het goed toepassen van hygiëne op  de werkplek. Hieronder vallen een goede handhygiëne en een goede persoonlijke hygiëne. Onze stationaire en verrijdbare oplossingen zijn naar eigen inzicht in te delen. Hierbij kun je denken aan een desinfectiedispenser voor de basis hygiëne. Voor de persoonlijke hygiëne zijn er handschoenenhouders en manden voor opslag van o.a. beschermende kleding, mondkapjes en brillen.
Mediapartners