Let's improve health together

18 t/m 21 mei 2021 | Dutch Health Week

Neem deel aan de Dutch Health Week, het grootste online event in de zorgsector, waar Zorgtotaal onderdeel van uitmaakt. Kom tijdens het event in contact met jouw specifieke doelgroep en zet innovaties in de spotlights.

Nieuw: Dutch Health Week

Jaarbeurs lanceert van 18 t/m 21 mei 2021 de Dutch Health Week, het grootste online evenement in de zorgsector.

Tijdens deze week komt vakbeurs Zorgtotaal virtueel samen met de andere zorgtitels van Jaarbeurs; Zorg & ICT en Support. Daarnaast wordt samengewerkt met externe, relevante partners zoals de Vrije Universiteit Amsterdam, Open Universiteit en Prix Galiën. Het thema van de week is Let’s improve health together.

Nog meer dan voorgaande jaren staat kennisoverdracht centraal en draait alles om samenwerking en de transformatie naar duurzame en toekomstbestendige zorg en een gezonde samenleving. Bied jij relevante oplossingen of heb jij de kennis in huis om het hoofd te bieden aan deze noodzakelijke en complexe uitdaging? Dan mag je zeker niet ontbreken op het online event.

Hybride editie Zorgtotaal

De eerstvolgende hybride editie van Zorgtotaal, waarbij zowel ‘live’ ontmoetingen en een ‘live’ seminarprogramma in Jaarbeurs geboden worden als een online programma dat op afstand te volgen is, wordt verschoven naar het voorjaar van 2022.

Wij kijken er naar uit je dan te ontmoeten! Houd de website in de gaten voor de exacte data.

Wij staan voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan het online event valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Neem contact met ons op, wij denken graag mee hoe je jouw marketingdoelstellingen optimaal realiseert.

Let op
Let op malafide firma's die beweren bezoekerslijsten van beurzen en/of evenementen van Jaarbeurs te koop hebben.

Platina Sponsors