Vakbeurs Zorgtotaal wordt Zorg & food en Zorg & facility

Op 9, 10 en 11 april 2024

Dé plek om jouw organisatie, bedrijf en innovaties onder de aandacht te brengen bij duizenden professionals werkzaam in de zorg, relaties te beheren en waardevolle leads te genereren.

Vakbeurzen Zorg & food en Zorg & facility

Op Zorg & food en Zorg & facility (voorheen vakbeurs Zorgtotaal) laten duizenden professionals uit vele verschillende zorgsectoren zich informeren en inspireren over de nieuwste oplossingen en ontwikkelingen die bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg. De vakbeurzen zijn dé plek om met jouw specifieke doelgroep in contact te komen, zowel face-to-face als online.

Ben je geïnteresseerd in deelnemen aan Zorg & food en/of Zorg & facility van 9 t/m 11 april 2024 in Jaarbeurs Utrecht? Neem dan contact met ons op.

Deel­na­me­mo­ge­lijk­he­den

Zet jouw producten, diensten of organisatie op de kaart bij duizenden professionals werkzaam in verschillende branches in de zorg.

Van all-in standbouwpakketten verzorgt door Jaarbeurs, eigen standbouw tot nieuwe digitale matchmaking tools en marketingpakketten; deelnemen aan Zorg & food en Zorg & facility kan met ieder budget.

Bekijk de mogelijkheden

Ik sta voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan Zorg & food en/of Zorg & facility staat of valt met het formuleren van heldere doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt je focus op nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk of gaat het je vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Stel je vragen. Ik denk graag met je mee.

Let op
Let op malafide firma's die beweren bezoekerslijsten van beurzen en/of evenementen van Jaarbeurs te koop hebben.