Bied jij relevante oplossingen voor de zorgsector?

14 t/m 16 juni 2022

De eerstvolgende live editie van vakbeurs Zorgtotaal vindt  plaats op 14, 15 en 16 juni 2022 in Jaarbeurs, als onderdeel van de Dutch Health Week.

Zorgtotaal: dé plek om jouw organisatie, bedrijf en innovaties onder de aandacht te brengen bij duizenden professionals werkzaam in de zorg, relaties te beheren en waardevolle leads te genereren.

Zorgtotaal 2022

Op Zorgtotaal laten duizenden professionals uit vele verschillende zorgsectoren zich informeren en inspireren over de nieuwste oplossingen en ontwikkelingen die bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg. Het is dé plek om met jouw specifieke doelgroep in contact te komen, zowel face-to-face als online. De vakbeurs vindt op 14, 15 en 16 juni 2022 plaats als onderdeel van de Dutch Health Week in Jaarbeurs, Utrecht.

Wil je alles weten over de deelnamemogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Deel­na­me­mo­ge­lijk­he­den

Zet jouw producten, diensten of organisatie op de kaart bij duizenden professionals werkzaam in verschillende branches in de zorg. Van all-in standbouwpakketten verzorgt door Jaarbeurs, eigen standbouw tot nieuwe digitale matchmaking tools en marketingpakketten; deelnemen aan Zorgtotaal kan met ieder budget.

Bekijk de mogelijkheden

Wij staan voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan het event valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Neem contact met ons op, wij denken graag mee hoe je jouw marketingdoelstellingen optimaal realiseert.

Let op
Let op malafide firma's die beweren bezoekerslijsten van beurzen en/of evenementen van Jaarbeurs te koop hebben.

Zorgtotaal komt tot stand in samenwerking met:

Partnerevents Dutch Health Week