Dutch Health Week 2022

.

Maak het verschil! Samen werken aan zorg en gezondheid

Dutch Health Week is het grootste en meest inspirerende evenement voor gezondheid en zorg. Hier groeit de beweging die de duurzame transformatie van de zorg faciliteert en versnelt. Dutch Health Week werd van 13 t/m 18 juni 2022 georganiseerd door Jaarbeurs, Utrecht.

Dutch Health Hub is een initiatief van Jaarbeurs en brengt professionals en organisaties uit health en life sciences samen. Tijdens de Dutch Health Week presenteert de Dutch Health Hub een onafhankelijk, inhoudelijk programma over actuele thema’s.

Naast de Jaarbeurs titels Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support maakt een aantal partnerevents onderdeel uit van Dutch Health Week.

Geïnteresseerd in de deelnamemogelijkheden?

Neem contact op

Welke zorgevents van Jaarbeurs zijn onderdeel van Dutch Health Week?

Zorg & ICT

Hét startpunt voor digitale zorg. Bezoekers, exposanten en experts uit de zorgsector en life sciences komen bijeen om kennis en informatie over de laatste ICT-ontwikkelingen en innovaties in de zorg op te doen en te delen.

Hoe kunnen we met elkaar de digitale transformatie in de zorg borgen en versnellen? Laat je inspireren tijdens Zorg &ICT van 13 t/m 15 juni 2023 in Jaarbeurs, Utrecht.

Website Zorg & ICT

Zorgtotaal

Als we de forse uitdagingen binnen de zorgsector het hoofd willen bieden, moeten we samen over de muren van de eigen organisatie heen kijken en de handen ineen slaan. Op Zorgtotaal zie je de laatste ontwikkelingen en innovaties die bijdragen aan de transformatie naar een duurzame, betaalbare en toekomstbestendige zorg.

De volgende editie van vakbeurs Zorgtotaal vindt plaats in juni 2024 in Jaarbeurs, Utrecht.

Homepage Zorgtotaal

Support

Support is Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals. Samen streven we naar een inclusieve samenleving, waarbij ‘Onbeperkte mogelijkheden’ centraal staan.

De eerstvolgende Support Beurs wordt gehouden in juni 2024. We kijken uit naar je komst!

Website Support

Dutch Health Hub

Het kennisplatform van Jaarbeurs dat professionals en organisaties uit health en life sciences samenbrengt. Kennisdeling en samenwerking worden gestimuleerd. Het ultieme doel? Betere, toegankelijke, betaalbare en duurzame zorg.

Dutch Health Hub biedt relevante content op het online platform en organiseert congressen, webinars, masterclasses, beurzen en andere evenementen.
Zo werken we samen aan betere gezondheid en zorg.

Tijdens Dutch Health Week 2022 presenteerde Dutch Health Hub een onafhankelijk inhoudelijk programma met toonaangevende sprekers. Over thema’s die urgent en actueel zijn. Die tongen in beweging zetten en inspireren.

Meer informatie