Voor­be­rei­ding op het online event

Wij waarderen het enorm dat je als deelnemer aanwezig bent tijdens de Dutch Health Week en we je (online) mogen ontvangen. We helpen graag bij de voorbereiding. Via jouw contactpersoon c.q. sales & accountmanager bij Jaarbeurs ontvang je een email met daarin unieke inloggegevens voor My Jaarbeurs.


Wat is My Jaarbeurs?

My Jaarbeurs zorgt ervoor dat je jouw deelname snel en efficiënt kunt voorbereiden. Je vindt alle nodige informatie op één plek en er staat een Exhibitor Checklist voor je klaar. Nog even op een rijtje wat je binnen My Jaarbeurs kunt vinden:

 • Handige checklist inclusief deadlines
 • Contract
 • Marketing tools (online profiel, uitnodigingen, exposantentoegang)
 • Praktische informatie (opbouw, data en tijden)
 • Webshop voor al je bestellingen

Heb je vragen over jouw inloggegevens en/of My Jaarbeurs? De medewerkers van Customer Service helpen je graag verder!

Customer Service
Tel.:+31 (0)30 295 29 99
of  service@jaarbeurs.nl

Matchmaking, wat houdt het in?

We brengen jou als deelnemer online in contact met jouw doelgroep door middel van ons nieuwe matchmaking systeem. Dit matchmaking systeem is automatisch verbonden aan het online platform waarop het online event plaatsvindt en maakt het uiterst makkelijk voor jou om relevante doelgroepen te bereiken en in contact te komen met beslissers uit de zorgsector.

Lees de tips & tricks hieronder, hier vind je de link naar de online netwerktool én kun je de beknopte handleiding downloaden.

Tips & tricks

We hebben een aantal tips & tricks voor jou als deelnemer op een rijtje gezet. Doe er vooral je voordeel mee!

 1. Mis geen enkele deadline door onze online checklist
  Uiteraard wil je geen deadline missen. We maken het je gemakkelijk; binnen My Jaarbeurs staat een gepersonaliseerde checklist voor je klaar. Hier kun je alle ‘to do’s’ voorafgaand aan het online event afstrepen.
 2. Kom direct in contact met de juiste persoon binnen de organisatie
  In My Jaarbeurs kun je bij het plannen van je afspraak met een van onze specialisten direct aangeven waarover je contact wilt hebben. Op die manier zorgen we dat je direct gekoppeld wordt aan het juiste contactpersoon.
 3. Maak gebruik van de netwerktool en start met netwerken
  Onze contactpersoon bij jullie bedrijf wordt door ons uitgenodigd voor onze netwerktool. Binnen deze tool kan de contactpersoon een team aanmaken en vervolgens collega’s uitnodigen. Start direct met netwerken en profiteer zo optimaal van alle mogelijkheden binnen het online platform. Benieuwd hoe het precies werkt? Lees het hier.
 4. Voltooi je profiel om de juiste matches te vinden
  Het is zeer belangrijk om je profiel binnen het online platform geheel in te vullen en te voltooien. Pas dan kunnen de beste aanbevelingen voor matching worden gedaan.
 5. Maak je profiel zo uitgebreid mogelijk
  Om zo goed mogelijk te kunnen matchen, vragen we je jouw profiel ook zo uitgebreid mogelijk in te vullen. Voeg bijvoorbeeld een profielafbeelding toe, vul de samenvatting in en selecteer je voorkeuren binnen de specifieke vragen.
 6. Nodig eigen relaties uit middels jouw unieke registratielink
  Naast netwerken met reeds geregistreerde bezoekers is het ook mogelijk om eigen relaties uit te nodigen. Onze contactpersoon bij jullie bedrijf ontvangt hiervoor een unieke registratielink per mail. Door gebruik te maken van deze link, vind je gemakkelijk terug welke relaties je op het event kunt verwachten. Zo kun je alvast een afspraak inplannen via de netwerktool.
 7. Bepaal wat jullie doel is en hoe leads worden opgevolgd
  Eén van de hoofdreden voor deelname is het genereren van leads. Om deze leads ‘warm te houden’, wil je ze natuurlijk zo snel mogelijk opvolgen. Bespreek daarom al voorafgaand aan je deelname met welk doel en op welke manier jullie de leads willen benaderen. Dit versnelt het proces na afloop van het event.
Download handleiding netwerktool

Toolkit voor exposanten

Voor publicaties over jouw deelname aan de Dutch Health Week kun je gebruik maken van onze toolkit. Je vindt hierin logo’s, banners en afbeeldingen binnen de huisstijl. Let op: het is niet toegestaan om de uitingen te bewerken of voor andere doeleinden te gebruiken dan voor publicaties over de Dutch Health Week.

Heb je vragen over de toolkit? Neem dan contact op met jouw sales & accountmanager.

Klik op onderstaande button om de toolkit-items te downloaden.

Bekijk toolkit
Let op
Let op malafide firma’s die beweren bezoekerslijsten van beurzen en/of evenementen van Jaarbeurs te koop hebben.