Zorg & Facility

Jaarbeurs organiseert op 9, 10 en 11april 2024 het vakevent Zorg & facility (voorheen Zorgtotaal).

Zorg en facility wordt dé ontmoetingsplek voor facility-managers, inkopers en zorgprofessionals om zich te laten informeren en inspireren op het gebied van efficiënte zorg en innovatieve oplossingen voor facilitaire middelen. Komende editie staat in het teken van ‘Fit for the future’, met een interessant programma rondom de actuele thema’s:

  • Persoonsgerichte zorg
  • Efficiënte zorg
  • Duurzame zorg

Zorg & facility is partner van Dutch Health Week.

Wil je jouw merk of bedrijf op de kaart zetten bij duizenden professionals werkzaam in de facilitysector in de zorg? Bekijk de deelnamemogelijkheden.

Jaarbeurs organiseert van 9 t/m 11 april 2024 de vakbeurzen Zorg & food en Zorg & facility (voorheen vakbeurs Zorgtotaal) als partners van de Dutch Health Week. Drie dagen lang is er een sterk inhoudelijk seminarprogramma rondom duurzame en toekomstbestendige zorg, zijn er volop mogelijkheden om contacten te leggen en leads te genereren.

Geïnteresseerd in deelnemen? Neem dan contact met mij op, ik informeer je graag over de mogelijkheden!

Irene Kaptein

Accountmanager Zorg & food en Zorg & facility

Zorg & food en Zorg & facility zijn partners van Dutch Health Week.

Wil je meer informatie? Vul het formulier in en ontvang automatisch de brochures met tarieven en deelnamemogelijkheden in je inbox voor zowel Zorg & food als Zorg & facility.

Ik sta voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan Zorg & food en/of Zorg & facility staat of valt met het formuleren van heldere doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt je focus op nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk of gaat het je vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Stel je vragen. Ik denk graag met je mee.

Let op
Let op malafide firma's die beweren bezoekerslijsten van beurzen en/of evenementen van Jaarbeurs te koop hebben.