Nieuws
15 januari 2019

Mechanische ééngreepsmengkraan muurmodel

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

DELABIE lanceert een nieuw assortiment mechanische muurmengkranen met sequentieel binnenwerk die openen op volledig koud water over een bereik van 90°.
Openen en sluiten met ééngreepsbediening
De nieuwe mechanische mengkraan 2436 opent en sluit met ééngreepsbediening waardoor hij perfect aangepast is aan wastafels, handwasbakjes en medische scrubs die gebruikt worden in het medisch milieu.
Het openen van de kraan en het bepalen van de temperatuur gebeuren in eenzelfde laterale beweging binnen een bereik van 90°.

Maximale hygiëne
De nieuwe sequentiële DELABIE mengkranen zijn specifiek ontworpen om een beperkte hoeveelheid stilstaand water in de kraan te bevatten. Bovendien komen weinig componenten in contact met water, waardoor de vorming van biofilm beperkt wordt.
Bij de nieuwe 2436 zijn alle interne delen van het lichaam, zelfs de uitloop, volledig glad waardoor het risico op bacteriegroei aanzienlijk afneemt.

Anti-verbrandingsveiligheid
De sequentiële mengkranen 2436 openen en sluiten op koud water voor extra anti-verbrandingsveiligheid. Ze zijn uitgerust met een temperatuurbegrenzing, waardoor het risico op brandwonden beperkt wordt.
Door zijn ontwerp is het lichaam van de 2436 mengkraan thermisch geïsoleerd: het warm water stroomt vanaf de toevoeren tot het binnenwerk door kleine koperen buisjes, waardoor het water nooit in contact komt met de wanden. Op die manier wordt elk risico op verbranding uitgesloten.

Verhoogd comfort en ergonomie
Dankzij de kranen met een hogere uitloop en langere voorsprong wordt het handen wassen geoptimaliseerd.
De hygiënische en ergonomische hendel laat een bediening toe zonder manueel contact, via de pols of de elleboog.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Mediapartners