Nieuws
22 januari 2019

Nieuw: De emotie encyclopedie

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

350 emoties, 500 pagina's. Oftewel: een compleet naslagwerk voor een ieder die de boodschap van emoties wil begrijpen
'Revolutionair', 'Verhelderend', 'Verplicht studiemateriaal'. Dat zijn kreten die wij horen over haar visie over emoties waar dit boek op rust.
Na haar eerste succes 'Moeiteloos jeZelf zijn', komt Vera Helleman nu met haar tweede boek 'De emotie encyclopedie'. Zij heeft middels de eerder verschenen training al honderden mensen geïnspireerd met een andere manier van kijken naar emoties. Dit werk is een naslagwerk dat geschikt is voor een ieder die zichzelf en de ander beter wil leren begrijpen en zijn innerlijke gereedschap wil gebruiken waarvoor het bedoeld is.

‘De emotie encyclopedie’ omvat 350 emoties en hun betekenissen tezamen met handreikingen om deze informatie constructief te gebruiken.
Emoties leiden ons, helpen ons herstellen of stappen te zetten en geven informatie over wat ons ware zelf aangeeft dat we nu nodig hebben. Ze geven feedback op hoe onze binnenwereld omgaat met de buitenwereld. Door dit te begrijpen leren we communiceren met ons diepste zelf en kunnen we ons overtuigingengereedschap afstemmen op wie wij werkelijk zijn. Hierdoor zullen wij een leven aantrekken dat meer uitgelijnd is met ons diepste wezen en kan ons volste potentieel naar buiten komen.
Door dit werk geeft Vera Helleman ons iets tastbaars in handen waarmee we onontgonnen gebied kunnen verkennen en inzetten, niet alleen voor onszelf, maar ook als diagnostisch middel.

Verkrijgbaar op de zorgtotaalbeurs, op bol.com en via www.emotieexpertisecentrum.nl

Auteur: Vera Helleman

Technische specificaties:
bindwijze: Hardcover
taal: Nederlands
aantal pagina’s: 512
prijs: €35,00

"Emoties zijn antwoorden op vragen waarvan je niet wist dat je ze stelde"
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Mediapartners