Nieuws
26 februari 2019

Hofland Grootkeuken officiële vertegenwoordiger Mobitech

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Succesvolle, innovatieve modellen LONGA en MALLONGA
Hofland Grootkeuken is het officiële adres waar zorginstellingen vanaf nu terecht kunnen voor de broodserveerwagens van Mobitech. De groeiende vraag van ziekenhuizen en zorginstellingen is aanleiding geweest de verkoop meer op maat en efficiënter te organiseren. Het Nederlandse familiebedrijf Mobitech dat de wagens in eigen beheer ontwikkelt en produceert, is daarom de samenwerking aangegaan met een specialist in de institutionele markt: Hofland Grootkeuken in Ridderkerk. Zorginstellingen kunnen nu terecht bij Hofland Grootkeuken, Mobitech blijft de verkoop en service voor ziekenhuizen doen.
Broodserveerwagens LONGA en MALLONGA
De innovatieve modellen LONGA en MALLONGA worden gezien als de Rolls Royce onder de broodserveerwagens, maar dan wel betaalbaar. Beide broodserveerwagens zijn geschikt voor het serveren van broodmaaltijden tijdens ontbijt- en lunchrondes en het serveren van snacks en (koude) dranken tijdens tussenrondes. Het Nederlandse bedrijf Mobitech heeft deze nieuwste generatie broodserveerwagens in nauwe samenspraak met ziekenhuizen en zorginstellingen ontwikkeld. De broodserveerwagens voldoen aan de HACCP-eisen en zijn geschikt voor alle typen gastronormbakken. De wagens worden naar wens geleverd met actieve of passieve koeling en hebben de mogelijkheid om uitgerust te worden met elektrische aandrijving. Naast de kwalitatief hoogwaardige afwerking en robuustheid, onderscheiden de wagens zich vooral ook door fraaie vormgeving waarbij veel aandacht besteed is aan details. Het ontwerp kenmerkt zich door een modulaire opbouw. Elke wagen is specifiek aan te passen aan de wensen van de klant. Dit vraagt een grote flexibiliteit van de leverancier. “Juist daarom zijn wij blij met de samenwerking met Hofland Grootkeuken. Als geen ander kan Hofland zorginstellingen die gewenste service op maat bieden,” aldus Ger Smit van Mobitech.

//////
Over Hofland Grootkeuken: Hofland Grootkeuken is al meer dan 30 jaar een belangrijke speler op de grootkeukenmarkt. Het familiebedrijf is specialist in maaltijdentransport en voedselverdeelsystemen en werkt hiervoor samen met vooraanstaande merken en fabrikanten.

Over Mobitech: De kracht van het in het Noord-Brabantse Eersel gevestigde Mobitech ligt in de ontwikkeling en productie van op maat gemaakte producten in kleine tot middelgrote series. Het familiebedrijf levert aan een verscheidenheid van markten, waaronder de automotive- en spoorwegindustrie, horeca en gezondheidszorg.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners