Nieuws
07 maart 2019

Sterk doordat je weet wat je kan!

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ben jij die oudere verpleegkundige met jarenlange ervaring?

Je hebt vele jaren ervaring als verpleegkundige. Je weet wat er speelt in jouw werkveld. Je kent je klanten en hun (zorg)vragen. Door jouw werk- en levenservaring kun je complexe situaties goed overzien. En daardoor neem je makkelijk de mentorrol op je: het is onderdeel van jouw vakmanschap. Ook ben je een loyale werknemer. Allemaal mooie eigenschappen die jou als oudere én verpleegkundige waardevol maken voor jouw zorgorganisatie. Op de werkvloer echter zie je dat niet terug in jouw takenpakket en waardering.
Het valt je op dat er niet zo vleiend gesproken wordt over oudere werknemers in het algemeen zoals dat ze geen nieuwe dingen willen leren, minder productief zijn en niet zo handig met ICT. Het gaat dus ook over jou! Aan dit negatieve- en eenzijdige beeld wil je iets veranderen. Hoe zou je dat voor elkaar kunnen krijgen? Het Zorg Domein geeft over deze onderwerpen op donderdag 28 maart 2019 een kennissessie.
Leren van elkaar, steun aan elkaar

Ben jij 45 plus? Wil je weten wat jij als verpleegkundige met jarenlange ervaring te bieden hebt aan jouw zorgorganisatie? Heb jij last van negatieve- en eenzijdige beeldvorming in jouw werk? En wil je hier praktische hulp bij? Of wil je tips van collega’s zoals jij uit het veld? Misschien ben je je niet altijd bewust van wat jij aan vakmanschap in huis hebt? Al deze onderwerpen komen terug in onze kennissessie!

Aanvullende informatie

Datum: donderdag 28 maart 2019
Tijdstip: 10.00-15.00 uur
Locatie: kantoor Zeist

Deelname is GRATIS

Want we vinden kennis delen belangrijk: het geeft steun en stimuleert om jouw kwaliteiten te blijven inzetten in de steeds complexer wordende zorg.

Heb je nog vragen? Blijf er niet meer zitten. Bel met Gemmie Reinen 06 15182584.
Inschrijven Kennissessie 28/3 Sterk doordat je weet wat je kan: https://www.hetzorgdomein.nl/kalender/kennissessie-28-maart-2019-sterk-doordat-je-weet-wat-je-kan
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Mediapartners