Nieuws
17 juli 2019

Welke uitdaging zie jij rondom stadsdistributie?

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

De wens voor stadsdistributie zorgt voor nieuwe logistieke uitdagingen, met name voor producten die geconditioneerd moeten worden vervoerd. Maar, nieuwe regels zorgen voor nieuwe oplossingen.
Bekijk de infographic en zie de visie van VebaBox op de toekomst.
Door de wens om CO2 uitstoot te minimaliseren en de drukte in de stad te ontzien, ontstaan verschillende nieuwe manieren voor het leveren van goederen in grote steden. Er zijn initiatieven ontwikkeld met een city hub bij de stadsgrens of slimme vrachtwagens die elektrische voertuigen beladen die vervolgens emissievrij leveringen in de binnenstad kan uitvoeren.
Dit zorgt voor nieuwe logistieke uitdagingen, met name voor producten die geconditioneerd moeten worden vervoerd. Want hoe minimaliseer je de cold chain breaks en kan je de kwaliteit blijvend garanderen, rekening houdend met deze overslag momenten.

VebaBox heeft innovatieve oplossingen die goed zijn in te passen in deze nieuwe distributieketen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een Logibox, een passief gekoelde box die door het formaat makkelijk in het huidige logistieke proces te gebruiken is. Of vervoer extra temperatuurgevoelige producten in een VebaBox, een box met actieve koeling, die ingepast kan worden in diverse vervoersmiddelen. Nieuwe oplossingen die perfect passen bij de nieuwe tijd!
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Mediapartners