Nieuws
11 maart 2020

AMARON Workflower nu ook voor Nederlandse zorginstellingen

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Amaron Workflower: veelzijdig platform voor procesautomatisering & -beheer in de zorg

Procesautomatisering voor een betere samenwerking

Workflower is een flexibel, open platform dat je helpt om over de hele lijn meer grip te krijgen op de patiënten-, materiaal- en informatiestromen. Met Workflower teken je de processen uit en ken je taken en activiteiten toe aan de zorgverstrekkers en administratieve medewerkers – over domeinen, disciplines en IT-systemen heen. Elk krijgen ze zo een duidelijk overzicht van hun taken en de bijbehorende informatie; ze kunnen deze informatie verrijken en op hun beurt delen met alle betrokkenen in het ziekenhuis en daarbuiten. Het resultaat? Je kunt beter en efficiënter samenwerken. En daar vaart iedereen wel bij, niet het minst de patiënt.

Business process management praktisch toegepast

Met Workflower beschik je over een flexibel platform om snel managementtools en workflowapplicaties te ontwikkelen, in perfecte harmonie met je bestaande IT-systemen. Workflower werkt op basis van een gemeenschappelijke taal:
business process management (BPM), maar Workflower is erin geslaagd om dit theoretisch model te overstijgen en BPM daadwerkelijk te implementeren.
Eén platform: Oneindig veel toepassingen! Bezoek onze website voor tal van use cases en toepassingen.

De voordelen van procesautomatisering?

Flexibiliteit
Implementeer processen, helemaal op maat van je organisatie. Leg de prioriteiten vast waarop je wil sturen en pas dit alles zelf aan wanneer dit nodig is.

Controle & inzicht
Je hebt de volledige controle over de processen en krijgt inzicht in knel- en verbeterpunten die je vervolgens op gepaste wijze kunt aanpakken.

Gestroomlijnde communicatie
Heldere taakomschrijvingen en een vlotte informatiedoorstroming staan garant voor een goede samenwerking tussen de zorgverstrekkers, in welke afdeling of organisatie ze ook actief zijn.

Efficiëntie
Je bespaart tijd omdat je repetitieve en tijdrovende taken kunt vermijden, zoals dubbele dataregistratie en over-en-weer gebel of gemail, en je gebruikt minder papier.

Compliance
Workflower helpt je te voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en in te spelen op een snel wijzigende regelgeving.

Tevreden medewerkers
Medewerkers hebben meer tijd voor hun kerntaak: de zorg voor de patiënt. Geautomatiseerde processen zorgen er bovendien voor dat ze nieuwe taken sneller onder de knie krijgen.

Betere zorg
Duidelijke richtlijnen en taken zijn in realtime beschikbaar voor alle zorgprofessionals die ze nodig hebben. Fouten worden vermeden en de patiëntveiligheid verhoogt.

Bezoek onze webiste https://amaron.be/workflower/ of contacteer ons voor meer informatie: info@amaron.be
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Mediapartners