Nieuws
27 mei 2020

Cicero Zorggroep besteedt ict uit aan Detron

Cicero Zorggroep laat zijn werkplekken en bijbehorende software-as-a-service (saas)-infrastructuur de komende drie jaar verzorgen door Detron. Het betreft werkplekken voor 2.400 gebruikers. De ict-dienstverlener beheerde reeds de telefonievoorziening voor de Zuid-Limburgse zorginstelling voor ouderen.

Cicero Zorggroep, met hoofdzetel in Brunssum, levert eenvoudige ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg, alsook complexe vormen van verpleging en behandeling. De zorginstelling wilde een modernisering van zijn werkplekomgeving.

Volgens directeur Tom Tank is het een opdracht waarmee zijn bedrijf zich sterk kan profileren in de zorg. 'Detrons digitale werkplek is qua aanpak en functionaliteiten sterk vernieuwend en biedt branchespecifieke mogelijkheden.'

Daarnaast betekent het opnieuw extra werk in de Limburgse regio voor de ict-dienstverlener. Detron opereert landelijk, waarbij Limburg en Zuidoost-Brabant worden bediend vanuit het kantoor in Heerlen. Deze vestiging is in een kleine tien jaar tijd flink gegroeid; het personeelsbestand groeide van twee naar vijftig mensen.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Mediapartners