Seminar
wo 13 maart | 13:30 - 14:15
Theater 17

Gastvrijheid is geen open deur!

Gastvrijheid is een beleving. De zorg levert dus niet alleen zorg, maar verkoopt ook beleving. De energie van het individu en het team dat de zorg levert, speelt daarbij een cruciale rol. Energie van mensen is besmettelijk. Sterker nog, een tekort kan resulteren in (team)burn-outs!

Werken kan niet zonder gedrag. En 95 procent van ons gedrag is onbewust. Als we de regisseur zijn over onze energie resulteert dat in minder werkdruk(beleving), betere kwaliteit, meer werkplezier en vitaliteit. De sleutel? Bewustwording! De winnaar? Jij, je team en daardoor jouw gast/patiënt/cliënt. Een presentatie over de bestuurbare kracht van energie en het realiseren van bevlogenheid.
Eten, Drinken & Gastvrijheid
Spreker
Bert Arons
Bert Arons
bewustmaker bij Couleur-Locale
Bert werkt nu 30 jaar met gedrag van mensen en bekijkt de wereld vooral vanuit wat er allemaal wel is en kan. Zijn enthousiasme is aanstekelijk.

Hij heeft jarenlange ervaring met team- en individuele ontwikkeling in zorg, onderwijs en hospitality. Werkplezier is zijn drijfveer om werkresultaat mee te behalen. En dat d(r)aagt hij uit!

Ruim 13 jaar geleden ontwikkelde hij een interactief instrument en model waarmee (mentale) energie kan worden gemeten en beïnvloed. Tevens auteur van het boek 'Hoera! Energie, 8 energiebronnen om gedrag en resultaat te beïnvloeden'. Meer informatie op is te lezen op www.Couleur-Locale.nl

LinkedIn: https://bit.ly/2U9WMer
Twitter: https://bit.ly/2Ua5ABi
Mediapartners