Seminar
do 14 maart | 10:00 - 10:45
Theater 18

Duurzaam en gezond aan tafel: het programma voor gezond, lekker en duurzaam eten in de zorg.

Samen met zorgorganisaties werken we aan beter in de zorg, beperken van voedselverspilling, verbeteren van de maaltijdbeleving, beheersen van de kosten en versnellen we de inkoop van duurzame producten. Meer dan 100 zorginstellingen (ziekenhuizen, verpleeghuizen en GGZ organisaties) volgden het programma 'Duurzaam en gezond aan tafel' en verbeterden het eten voor hun patiënten, cliënten en personeel. Door het programma 'Gezonde korte ketens' werken telers, boeren in verschillende regio's direct samen met zorgorganisaties aan serveert men een verse, lekkere, gezonde maaltijd van Nederlandse bodem. In de programma's staat regionale samenwerking centraal tussen overheden, zorgorganisaties, agrifood ondernemers, banken en verzekeraars.

Wil je ook werken aan gezond, duurzaam en lekker eten in de zorg? Kom dan naar de inspiratie sessie.
Eten, Drinken & Gastvrijheid
Spreker
Koen Nouws Keij
Koen Nouws Keij
directeur bij Stichting Diverzio
Koen Nouws Keij: oprichter en directeur Diverzio
Geboren 1970 te Nijmegen. Getrouwd met Linde Nouws Keij en vader van Annemijn en Fleur.
Levensmiddelentechnoloog, bedrijfskundige en sociaal ondernemer in duurzaam en gezond eten.
Diverzio staat voor: Duurzame Inkoop, Vers voedsel, gezonde Economie in de Regio, voor Zorg Instellingen en Overheid.
Stichting Diverzio helpt gezond, smakelijk, duurzaam eten en drinken beschikbaar te maken voor kwetsbare groepen. Patiënten, bewoners, professionals en bezoekers in instellingen van zorg, welzijn en verpleging.
In het kort: patiënten en ouderen krijgen beter eten, het lekkerste en goedkoopste medicijn. Boeren krijgen een eerlijker prijs voor verse, gezonde, duurzame producten.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/koennouwskeij/
Twitter: https://twitter.com/diverzio
Hoofdmediapartner
Mediapartners