Seminar
di 12 maart | 13:30 - 14:15
Theater 19

Kwaliteit van leven op de Zuidas: een nieuw woonzorgconcept van Cordaan

De Oevers is een nieuwe woon-, zorg- en welzijnsformule van Cordaan voor ouderen met een zorgvraag die bereid en in staat zijn te betalen voor hoogwaardig woongenot en meer services.
Het concept richt zich op ouderen die 24-uurs zorg nodig hebben en prettig en comfortabel willen wonen, in een veilige omgeving met veel privacy. Zij willen hun leven zoveel mogelijk blijven leven zoals ze gewend zijn en kunnen rekenen op goede zorg en ondersteuning. De eerste locatie, Zuidoever, maakt dit mogelijk.
Zuidoever wordt op dit moment gebouwd op de kop van de Zuidas. Op vier woonlagen worden 53 huurappartementen gerealiseerd. Op de begane grond, 1e en 2e etage komen 17 appartementen. Op de vierde woonlaag worden twee appartementen voor echtparen gerealiseerd.
Eten, Drinken & Gastvrijheid
Facilitair, Inrichting & Omgeving
Spreker
Vincent & Barbara
Vincent van Rijswijk & Barbara Voermans
directeur bij Cordaan & kwartiermaker bij Cordaan
Vincent van Rijswijk:
"Mijn naam is Vincent van Rijswijk (geboren in 1965 te Nijmegen). Studeerde HRM aan De Nijenburgh en volgde een Executive opleiding aan de Northwestern University. Ik werk sinds 1989 in diverse posities binnen de gezondheidszorg. Voornamelijk functies gericht op de bedrijfsvoering in een aantal GGZ-instellingen en een groot Topklinisch Ziekenhuis.

Sinds 2013 ben ik werkzaam als directeur bij Cordaan, dat naast ouderenzorg, jeugdzorg, VGZ, GGZ en thuiszorg biedt."

Barbara Voermans:
"Mijn naam is Barbara Voermans (1974). Ik heb Nederlands recht gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Op dit moment volg ik de Master Health Business Administration van het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur.

Na mijn studie ben ik 17 jaar advocaat geweest bij Van Doorne, waar ik voornamelijk voor zorginstellingen heb gewerkt.
Sinds februari 2018 ben ik werkzaam als kwartiermaker van De Oevers bij Cordaan."
Mediapartners