Studentenprogramma

Studentenprogramma hbo- en wo-studenten 'Jouw carrière in de Zorg & ICT'

De beurs Zorg & ICT vindt tegelijkertijd plaats met Zorgtotaal. ICT is niet meer weg te denken in de zorg. Connected & digital health, data driven, sociale innovatie, veiligheid & privacy en bedrijfvoering en IT zijn daarom dit jaar dé thema’s van Zorg & ICT.

Speciaal voor hbo- en wo-studenten is er een programma ontwikkeld om meer te weten te komen over werken in de Zorg & ICT. Het programma bestaat uit een aantal presentaties door leveranciers en een netwerkmoment.

Denkt u erover om stage te lopen of aan het werk te gaan bij een zorginstelling of een (ICT) leverancier die actief is in de zorgmarkt?
Wilt u horen wat het verschil is en hoe het werken in een zorginstelling of bij een leverancier er in de toekomst uitziet?
Tijdens de presentaties worden dit soort vragen beantwoord.
Verschillende sprekers nemen u mee in de trends en ontwikkelingen in het werken in de zorgmarkt. Daarnaast geven diverse leveranciers, waaronder PinkRoccade Healthcare, een mini-presentatie waarin zij aanstippen hoe het is om bij dat bedrijf aan de slag te gaan.

Na afloop van de mini-presentaties kunt u nog onbeantwoorde vragen stellen aan de verschillende sprekers.
Tip: bedenk voor uw komst goed waarvoor u komt en bereidt enkele vragen voor die u aan leveranciers wilt stellen.

Het studentenprogramma 'Jouw carrière in de Zorg & ICT' is bedoeld voor hbo- en wo-studenten. Bent u net afgestudeerd en bent u zich aan het oriënteren op een baan? Ook dan bent u van harte welkom!

Meld u aan
Het programma vindt plaats op 12, 13 en 14 maart 2019 van 10.30 tot 12.45 uur. 
Registreer u hier voor een gratis bezoek aan de beurs Zorg & ICT. Tijdens uw registratie kunt u zich tevens aanmelden voor deelname aan het studentenprogramma.

Studentenprogramma (v)mbo

Mbo-studenten kunnen Zorg & ICT en Zorgtotaal 2019 bezoeken met hun docent. De docent kan de klas aanmelden, de studenten hoeven zich dus  iet individueel in te schrijven.

Speciaal voor mbo-studenten is er een kennistocht uitgestippeld die groepjes studenten kennis laat maken met verschillende leveranciers. Bij aankomst ontvangt de docent een envelop met de spelregels en studentenbadges.
Het programma voor (v)mbo-studenten is VOL GEBOEKT, aanmelden is niet meer mogelijk.

Mediapartners