Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze Visitor Service.

Op werkdagen is Visitor Service van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar op +31(0)30 295 59 11. Of neem contact op via onderstaande button.

Veelgestelde vragen

Jaarbeurs lanceerde van 18 t/m 21 mei 2021 de Dutch Health Week, het nieuwe, grootste inspirerende online vakevent voor de zorgsector. Het centrale thema tijdens deze week is ‘Let’s improve health together’.

Doel van de week was om professionals in de zorg en de life sciences te inspireren en kennis te laten maken met nieuwe ontwikkelingen en innovaties.

Aan de totstandkoming van deze week werd onder andere een bijdrage geleverd vanuit de Jaarbeurs titels Zorg & ICT, Zorgtotaal en Support en werd er samengewerkt met externe, relevante partners zoals Prix Galien, de Open Universiteit en de Vrije Universiteit Amsterdam.

Tijdens de Dutch Health Week is de Dutch Health Hub gelanceerd. Dé nieuwe plek voor professionals en organisaties uit zorg en life sciences. Via de Hub houden we je het hele jaar op de hoogte met mooie berichten, events en de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg en life sciences. Meld je aan voor de nieuwsbrief voor jouw wekelijkse portie inspiratie en diepgang.

De eerstvolgende hybride editie van Zorgtotaal, waarbij zowel ‘live’ ontmoetingen en een ‘live’ seminarprogramma in Jaarbeurs geboden worden als een online programma dat op afstand te volgen is, vindt plaats van dinsdag 14 t/m donderdag 16 juni 2022.

Wij kijken er naar uit je dan te ontmoeten!

Jaarbeurs heeft als eerste in Nederland het Kiwa keurmerk voor een veilige evenementenlocatie ontvangen.

Bij Jaarbeurs zijn op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen om de veiligheid van bezoekers en exposanten die deelnemen aan vergaderingen, congressen, events en beurzen te garanderen en om zo veilige bijeenkomsten te kunnen organiseren en accommoderen. Lees de actuele informatie >

Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon: +31 30 295 5911
E-mail: info@jaarbeurs.nl

Neem contact op

Coronavirus en veiligheid
Bij Jaarbeurs zijn op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen om de veiligheid van bezoekers en exposanten die deelnemen aan vergaderingen, congressen, events en beurzen te garanderen en om zo veilige bijeenkomsten te kunnen organiseren en accommoderen. Lees de actuele informatie op jaarbeurs.nl/coronavirus