Heb je een vraag?

Wij helpen je graag!

Wij hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen?

Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur bereiken via de chat (zie rechtsonderin).

Of neem contact op met onze Visitor Service.

Neem contact op

De eerstvolgende editie van Zorgtotaal vindt plaats in 2024 in Jaarbeurs, Utrecht, als onderdeel van de Dutch Health Week. Wij kijken er naar uit je dan te ontmoeten!

Om kennis te vergaren, te netwerken en innovaties te spotten nodigen we je uit naar Jaarbeurs te komen.
Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om Zorgtotaal digitaal te beleven. Voor aanvang én na afloop van het event kun je virtueel 1-op-1 netwerken met exposanten en vakgenoten via ons nieuwe online matchmaking platform!

De Dutch Health Hub is het kennisplatform van Jaarbeurs waar professionals en organisaties uit zorg en life sciences elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen, inspiratie en kennis opdoen, leren, samenwerken en zaken doen. De Dutch Health Hub zet zaken in beweging met als doel beter worden in je werk of als mens.

Via de Hub houden we je het hele jaar op de hoogte met mooie berichten, events en de laatste ontwikkelingen op het gebied van zorg en life sciences. Meld je aan voor de nieuwsbrief voor jouw wekelijkse portie inspiratie en diepgang.

De Dutch Health Week is het grootste, meest inspirerende en impactvolle evenement voor gezondheid, zorg en life sciences.

De eerstsvolgende editie van Dutch Health Week vindt plaats van 13 t/m 15 juni 2023 in Jaarbeurs, Utrecht.

Dutch Health Week is powered by de Dutch Health Hub.

Jaarbeurs hanteert de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie. Wij hebben er heel veel zin in om je live te ontvangen!

Lees hier alles over de bereikbaarheid van Jaarbeurs en parkeren.