VIP Programma
Gratis garderobe, lunchen in de exclusieve VIP lounge, toegang tot de netwerkborrel en “reserved-seating” in de theaters. Deze ingrediënten vormen de perfecte combinatie voor iedere zorgprofessional die zijn bezoek aan Zorgtotaal tot een waardevolle dag wil maken. U, als exposant, kunt dit mogelijk maken! Uw uitnodiging wordt gewaardeerd wat kan leiden tot een beter resultaat van uw beursdeelname.

WAT IS HET VIP-PROGRAMMA?
Bij het werven van de juiste bezoekers is de rol van exposanten essentieel. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste bezoekers het waarderen als ze door een exposant worden uitgenodigd om naar de beurs te komen. Nodig daarom uw beste klanten en prospects uit en laat ze in aanmerking komen voor het VIP-programma. Het VIP-programma kost niets extra, dit is onderdeel van de deelname.

Wat ontvangt een VIP?
  • Een speciale VIP-badge; 
  • Gratis garderobe op vertoon van VIP-bevestiging; 
  • Toegang tot de exclusieve VIP-lounge op de beurs incl. drankjes;
  • Korting op de lunch;
  • De beste plaatsen voor de seminars, tot 10 minuten voor aanvang worden de eerste rijen in de seminarzalen gereserveerd voor VIP’s;
  • Toegang tot de netwerkborrel op 13 maart vanaf 16.30 uur op het terras tussen hal 8 en 9;
  • Parkeren met korting voor het gereduceerd parkeertarief van €10,00 in plaats van €16,50

Hoe werkt het VIP-programma?
Stap 1: Nodig tussen 7 januari en 22 februari 2019 al uw relaties uit met behulp van de aangeboden marketing tools zoals de Digitale Relatiekaart of gecodeerde linkjes. Uiteraard kunt u ook na 22 februari nog relaties uitnodigen, alleen komen deze dan niet meer in aanmerking voor het VIP-programma
Stap 2: U ontvangt een complete lijst van uw VIP’s van ons op 26 februari 2019 (deze selectie is gemaakt op basis van de VIP criteria). U heeft dan nog tot 28 februari 2019 voor 17:00 uur de tijd om deze selectie te controleren en te bevestigen.
Stap 3: Wij versturen een speciale VIP-uitnodiging uit uw naam naar uw betreffende relaties, die hun VIP-badge bij de reguliere printbalies bij de entrees kunnen ophalen. U ontvangt van ons uiteraard uw complete VIP-lijst.

WIE KOMEN IN AANMERKING VOOR HET VIP-PROGRAMMA?
• Zorgprofessional werkzaam bij een zorginstelling én;
• Werkzaam in functie: CEO, Directie/Algemeen Management, Facilitair manager, Inkoper, Hoofdverpleegkundige of WMO ambtenaar / indicatiesteller.
Mediapartners