Whitepaper samenvatting

Gezond eten met de Schijf van Vijf

Gezond eten met de Schijf van Vijf
In een wereld waar feiten en fabels over voeding elkaar verdringen, is betrouwbare informatie belangrijk om mensen te helpen gezonder te eten. In Nederland wordt hiervoor de basis gelegd door de Gezondheidsraad. Het Voedingscentrum vertaalt deze richtlijnen via de Schijf van Vijf naar praktische voedingsadviezen voor diverse doelgroepen. In deze lezing zal worden toegelicht wat de adviezen bij de Schijf van Vijf zijn, hoe deze tot stand zijn gekomen en hoe mensen hiermee hun voedingspatroon gezonder kunnen maken.
download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 20-03-2017
Bestandstype: pdf
Document: Presentatie
Taal: NL
Gepubliceerd door: Jaarbeurs
Onderwerpen:
Voeding Hospitality

Lees ook

Mediapartners