Whitepaper samenvatting

Duurzaam en gezond aan tafel: het programma voor gezond, lekker en duurzaam eten in de zorg

Duurzaam en gezond aan tafel: het programma voor gezond, lekker en duurzaam eten in de zorg

Samen met zorgorganisaties werken we aan beter in de zorg, beperken van voedselverspilling, verbeteren van de maaltijdbeleving, beheersen van de kosten en versnellen we de inkoop van duurzame producten. Meer dan 100 zorginstellingen (ziekenhuizen, verpleeghuizen en GGZ organisaties) volgden het programma 'Duurzaam en gezond aan tafel' en verbeterden het eten voor hun patiënten, cliënten en personeel. Door het programma 'Gezonde korte ketens' werken telers, boeren in verschillende regio's direct samen met zorgorganisaties aan serveert men een verse, lekkere, gezonde maaltijd van Nederlandse bodem. In de programma's staat regionale samenwerking centraal tussen overheden, zorgorganisaties, agrifood ondernemers, banken en verzekeraars. 

Wil je ook werken aan gezond, duurzaam en lekker eten in de zorg? Kom dan naar de inspiratie sessie.

download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 21-03-2019
Bestandstype: pdf
Document: Presentatie
Taal: NL
Gepubliceerd door: Diverzio
Onderwerpen:

Lees ook

Mediapartners